Content banner
Skrevet av 9. feb. 2020 kl. 15:15

Ny uke, nye muligheter!

Festlighetene fortsetter, og det er mye å glede seg til fremover. På tirsdag er det smartgrid-dagen, og på onsdag er det kodekampen med Bekk. Det blir også bedpres med Bouvet og Netlight, i tillegg til slipp av ny utgave av readme og februarquiz på kontoret på tirsdag.

Det er mange abakuler på utveksling dette året. Marius Dreyer er i Waterloo, og har denne uken sendt oss et reisebrev fra sin store ekspedisjon i utlandet. Tenker du å dra på utveksling selv? Lyster du etter eventyr? Trenger du inspirasjon, men vet ikke helt hvor du skal starte? Da anbefaler vi å starte med å lese Marius’ eller et av de andre reisebrevene her.

På HS-møtet denne uken tok vi opp en diskusjon vi har hatt tidligere om daljer. Det ble lagt frem et forslag om å lage en felles dalje som gis til abakuler og gruppemedlemmer som har lagt inn en ekstra innsats for foreningen. Om dette høres interessant ut, klikk deg inn i ukens referat. 

Det nærmer seg generalforsamling, og denne uken har vi fått inn alle saker og forslag til statuttendringer. Disse blir publisert som en del av sakspapirene på fredag, så det er bare å glede seg. Dersom du er nysgjerrig på hvem som stiller til leder, nestleder, økonomiansvarlig og de ulike stillingene i Fondstyret kan du lese om det her. De spesielt observante ser kanskje at det foreløpig er én kandidat til Fondstyret som Abakus-medlem, hvor det skal velges to kandidater. Tenker du at dette er noe for deg eller har spørsmål angående stillingen, send en mail til leder@abakus.no. Det vil være mulig å nominere (og stille) til alle stillingene under selve generalforsamlingen.

Til slutt ønsker vi alle en god søndag, og en enda bedre uke!

🙌
3
:raised_hands:
😍
2
:heart_eyes:

Kommentarer

Vennligst logg inn for å kommentere