image

Bouvet Deler – Studentreisen

Bli litt klokere på reisen fra student til konsulent, samt hvordan det er å jobbe i Bouvet, med vår samtalepanel der fem ansatte på tvers av fagområder, front og backend, forteller mer om sin hverdag og hva de lurte på når de selv startet i arbeidslivet.

Det blir mulighet til å stille spørsmål fritt underveis i presentasjonen så kanskje du kan få svar på om du faktisk er forventet å kunne hele stacken, om det er farlig å sitte på benken, hva skjer egentlig med underrepresentasjonen av kvinner i IT og har AR kommet for å bli eller er det bare en gimmick. Kanskje det blir en videosnutt eller to også! Etterpå drar vi til Øx Taproom der dere får mulighet til å prate direkte med alle representantene mens vi får oss litt god mat og drikke.

Informasjon fra Bedkom:

  • Vi minner om at dørene åpner 17:00, ventelisten åpner 17:10 og presentasjonen starter 17:15.
  • I etterkant av arrangementet må dere svare på en obligatorisk spørreundersøkelse her på abakus.no som er anonym ovenfor bedriften. Påfølgende dag klokken 13.00 vil det på abakus.no bli gjort tilgjengelig en spørreundersøkelse som du må svare på for å kunne melde deg på nye arrangementer.
Regler for Abakus' arrangementer

Kommentarer

Vennligst logg inn.