image

Netlight

Vi er 130 Netlightere i Oslo, og det som gjenspeiler seg i alle er at vi er mennesker som vil hjelpe hverandre å utvikle seg videre, både karrieremessig og personlig. I tillegg digger vi å jobbe med utfordrende IT-prosjekter hos noen av de mest spennende selskapene i Oslo og Europa!

Vi har kontorer i Oslo, Stockholm, Berlin, Hamburg, Frankfurt, München, Zürich, Helsinki og København, og tilsammen er vi over 1300 kollegaer som hjelper hverandre frem. Netlight ble kåret til en av Norges og Europas beste av Great Place to Work Institute i 2018. Hvorfor ble vi det? Jo, fordi vi bryr seg om hverandre og vil bli bedre sammen - på tvers av kontorer og roller. Vi skulle gjerne invitert dere alle hjem til oss i Oslo, men for å gjøre det litt lettere skal vi heller forsøke å gjenskape Netlightfølelsen i Trondheim.

Vi inviterer til bedriftspresentasjon på en hemmelig destinasjon og vi vil i løpet av kvelden gi dere et innblikk i hvordan det er å være en Netlighter.

VIKTIG: Oppmøte utenfor hovedbygget, bussene går klokken 17:15. Det blir satt opp en retur buss klokken 23:00. Kommenter i påmeldingen om du ønsker retur til Hovedbygget.

Regler for Abakus' arrangementer

Kommentarer

Vennligst logg inn.