Content banner
Skrevet av Håkon Bjørkum 12. sep. 2021 kl. 15:14

God søndag alle sammen! Håper alle har hatt en super uke, og fått koblet godt av i helgen. Det skjer mye spennende i Abakus for tiden, og noe av det kan du lese videre om i denne ukas #weekly.

Uken som gikk

Denne uken har det vært flere kurs, bedpresser og ikke minst årets første Koseprogg. I tillegg har det vært opptak til komité. Veldig gøy med alle som utfordret seg selv og stilte opp til intervju! Abakus ser ut til å ha en god framtid foran seg😄

På HS-møtet denne uken har vi blant annet snakket om daljer i Abakus, og rollen til interesse- og undergrupper. Referatet kan leses her.

Uken som kommer

Neste uke har også mye snacks i vente. Det blir jobbsøkerkurs med Sopra Steria allerede på mandag, bedriftspresentasjon med Tryg på tirsdag og Avanade holder kurs om Microsoft Azure på onsdag. På lørdag er det duket for Abalympics, der det går rykter om en spennende premie til vinnerlaget! 

På torsdag er det infomøte om revy, interesse- og undergrupper. Dette anbefaler vi alle å bli med på, her kan man se noe av bredden av ting man kan finne på i Abakus. Er det noe du mener mangler? Noe du brenner for? Da kan du lage din egen interessegruppe for akkurat dette.

Revyopptak

Infomøtet er også en gyllen mulighet til å bli kjent med Abakusrevyen, som har opptak denne uken. Har du en skuespillerspire i deg? En sangstemme som fortjener å bli hørt? Eller har du kanskje kreativiteten til å lage et sykt bra manus? Søk på abakusrevyen.no innen 17. september!

Saker til diskusjonskveld

Om noen uker (01.10) arrangerer Abakus Diskusjonskveld. Her kan alle ta opp saker om alt fra ting man synes skulle vært gjort annerledes i Abakus, nye initiativer eller hvordan linjeforeningen bør utvikle seg fremover. Diskusjonskveld er en god arena for å diskutere og høre andre abakulers innspill på slike saker, og få diskutert viktige temaer i forkant av høstens ekstraordinære Generalforsamling.

Hovedstyret ønsker gjerne innspill på saker til Diskusjonskveld. Har du noe du mener burde diskuteres, eller ønsker å ta opp? Send en kort beskrivelse av saken på mail til hs@abakus.no

Check-in

Den siste uken har det heldigvis vært færre nye smittetilfeller av korona, og flere å se på skolen og A3. Dette er et gledelig syn, og for at vi kan fortsette å ha det sånn minner vi alle på å bruke check-in på campus. Vi krysser fingrene for enda færre smittetilfeller og mindre restriksjoner fremover.

Kontoretiketter

Nå som det er mange på skolen vil vi også minne på å fortsette å holde kontoret rent. Husk å kaste søppel som ligger igjen, og tørk over bordet med en antibac-serviett før du går.

Til slutt ønsker vi alle en riktig god uke. For mange har det nå begynt å ta seg opp på skolefronten igjen, med øvinger og innleveringer. Om Matte 1 eller andre fag virker uforståelige for øyeblikket, frykt ikke! Man lærer det etter hvert, og eksamensperioden har en tendens til å løse mange problemer.

🥳
1
:partying:
🎖
1
:medal_military:
👶
1
:baby:

Kommentarer

Vennligst logg inn for å kommentere