Content banner
Skrevet av Filip Johansen 12. jan. 2020 kl. 21:07

Godt nyttår kjære abakuler!

Enten dere er i Åre, ligger fyllesyk ut på sofaen eller fortsatt har juleferie så håper vi alle har hatt en herlig julefeiring og er klare for et nytt semester. Vi dundret allerede i gang med Afterski på LaBamba fredagen som var, men dette semesteret har heldigvis mye spennende som skjer så det er bare å glede seg. Fra uke 4 av starter bedriftspresentasjoner og kurs igjen, men allerede fra i morgen av åpner påmeldinger. Vi får besøk av spennende bedrifter som DNB, Capgemini, Capra Consulting, Accenture og mnemonic.

Ellers venter det mange andre morsomheter i januar og februar, blant annet Abakusrevyen sin slippfest 24 januar og LaBamba sitt 35-årsjubileum 1. februar. Ellers minner vi om at LaBamba har fast lørdagsåpent framover så det er bare å ta turen opp enten du er alene eller har besøk av mor og far.

På årets første møte diskuterte vi veien fram mot generalforsamlingen og så på ulike konsekvenser dersom utvalgets forslag gikk gjennom. Vi går en spennende tid i møte og vi vil derfor oppfordre alle til å møte på diskusjonskveld 21. januar og generalforsamling 21. februar fordi nettopp du har sjansen til å påvirke hvordan Abakus kommer til å se ut framover. Referatet fra møtet finner du her. Rapporten til utvalget er rett rundt hjørnet og vil bli publisert på abakus.no når den er klar. Til slutt ønsker vi alle som er i Åre en god tur med godt føre ⛷️☀️

🥳
2
:partying:
🙂
1
:slightly_smiling_face:

Kommentarer

Vennligst logg inn for å kommentere