image

LaBamba sitt 35-årsjubileum

Under en kald januarnatt i 2016 ble brannalarmen i Kielderen utløst. Etter dette ble vår kjære HK23 tvunget til å stenge og vi trodde alle at dette var starten på slutten. Trondheim gråt, Norge gråt og alle elskere av de edle dråper ble observert med en tår i øyekroken. Skulle LaBamba bare bli 31 år gammel?
Alt for lenge har skyene dekket for sola i Trondheim. Mørket har ført mang en blackout, men nå øyner vi en glippe i skydekket. Palmen vår har overlevd tørken, og har nå stukket seg mot lyset. Kampen mot forskriftene og reglene er vunnet – LaBamba er klar for å feire 35årsjubileum!
Den 1.februar skal det klirre i glassene og riste i dansegulvet, for da braker det løs! Begivenheten finner sted i Banksalen kl.19:00 og her kan vi slå oss løs helt frem til kl.02. Herligheten koster 350kr og inkluderer en 2-retters middag og en sjeldent fin jubileumsdalje. Stålsette leveren atter en gang og glede dere til en fest dere garantert kommer til å glemme. Stor takk til Genus som sponsor for jubileet!
Praktisk informasjon:
Sted: Banksalen, Kongens gate 4 Dato: 1. februar 2020 kl. 19:00 Dørene åpner 19:00 og stenger 19:30. Venteliste åpner 19:30. Mat: 2-retters middag Antrekk: Studentergalla Pris: 350 kr
H3ULOL
BIU
Regler for Abakus' arrangementer

Kommentarer

Vennligst logg inn.