Content banner
Skrevet av Karoline Bonnerud 14. okt. 2018 kl. 16:11

Heihei😊

Er du også lei av å bli kastet ut av rommet du sitter på i A-blokka, akkurat når du er i flytsonen midt under en øving? Sjekk ut readme sin guide til A3.

På onsdag var verdensdagen for psykisk helse, men årets tema “Vær raus” er like aktuelt hver dag. Så vær litt raus med både deg selv og alle rundt deg 💚

På fredag arrangerte Fagkom del 2 av Frokostserien. Denne gangen kom Adrian Lund til Trondheim for å inspirere abakuler til å komme seg ut av komfortsonen og finne mestringsfølelsen. Det var nærmere 60 abakuler i salen som fikk ta del i hans liv med tourettes.

Nå er tema for diskusjonskveld satt, det ble Demokratiske avstander i Abakus og Trivselsundersøkelsen og SHoT som vant avstemningen. Mer detaljert info kommer, men sjekk ut arrangementet her. Hva annet HS diskuterte denne uken finner du i referatet.

Denne uken åpnet også påmeldingen til veldedighetsfesten. I år går pengene til IT Schools Africa som arbeider med å sende datamaskiner til skoler i Afrika, slik at elevene kan få tilgang til e-læringsverktøy. Her kan du lese mer om hvordan organisasjonen arbeider.

Ha en flott uke og ta deg eplebit på onsdag, da er det selveste epledagen!🍎

Kommentarer

Vennligst logg inn for å kommentere