Content banner
Skrevet av Magnus Rand 2. okt. 2018 kl. 14:37

Flyttekaoset er nå endelig lagt bak oss, men det betyr ikke at alt kaoset er over. De fleste – selv de som har tilbrakt minimalt med tid i A3 – har nok fått med seg den evige usikkerheten rundt rommenes tilgjengelighet. Lite er vel mer frustrerende enn å være «in the zone» under en matteøving, for deretter å bli kastet ut når halve rommet skal brukes til en fysikk-øvingstime. Jeg har dessverre ikke svar på om denne praksisen vil endres, men du kan i hvert fall unngå problemet ved å ta en titt på oversiktene under. De inneholder info om når de ulike rommene er booket.

Selv om det står dato over bookingene, gjelder disse hver uke.

A3-125 – Stort rom til venstre i gangen forbi kontoret

Failed to load image...



Dette rommet er det mest relevante å bruke for mange. Det har noen øvinger og forelesninger gjennom uken, men de er få og heldigvis over en sammenhengende periode.

A3-138 – Rom overfor kontoret

Failed to load image...



Dette er et veldig tungvint rom å bruke på grunn av de altfor mange forelesningene og øvingstimene. I noen av disse øvingstimene slipper du å bli kastet ut av rommet, men ettersom det ikke finnes en god nok oversikt over slike tidspunkt, skaper det mer usikkerhet enn nytte. På fredager kan det allikevel være en fin mulighet å få gjort unna litt av det man har prokrastinert tidligere i uka.

A3-117 – Grupperom til høyre for A3-125

Failed to load image...



Dette fine lille grupperommet virker på romres som et fint og tilgjengelig lite rom, men i realiteten henger det en lapp på døren som sier at rommet er reservert ut semesteret. Dette betyr i praksis at man aldri kan være trygg fra forvisning ved å sette seg i dette rommet, men det er jo lov å prøve seg.

A3-103 – Rom på andre siden av realfagskantinen (fra kontoret) og til høyre

Failed to load image...



Dette og de to neste rommene er alltid booket for studass-veiledning. Dette er dog på godt og vondt. Man blir ikke plutselig kastet ut på grunn av en forelesning, men kan risikere å måtte gi opp plassen for en som tar ITGK dersom rommet er fullt.

A3-107 – Rom til venstre for A3-103 sett fra kontoret

Failed to load image...



Dette rommet har akkurat samme konklusjon som rommet over.

A3-100 – Rom på andre siden av realfagskantinen for A3-125

Failed to load image...



Dette rommet er ikke bare alltid booket, men i tillegg dobbeltbooket. Til tross for dette, har jeg personlig ikke opplevd særlig store problemer med å sitte her. Det samme som står om de to rommene over gjelder likevel her også: Blir det fullt har du ikke prioritet nok til å være der.

🥳
1
:partying:
🤯
1
:exploding_head:
😂
1
:joy:
🤪
1
:zany:
🤠
1
:cowboy_hat_face:

Kommentarer

Vennligst logg inn for å kommentere