Content banner

Jubileum - Interessegruppekveld

Sosialt

OBSOBS: Påmelding er åpnet, og skjer via påmeldingsskjema - ikke på abakus.no, les lengre ned!

På 80-tallet var rubiks kube, tetris og spirograf blant vanlige interesser. Selv om disse kanskje ikke er like i vinden nå, har Abakus en unik måte å ivareta abakulers interesser på - gjennom nettopp interessegrupper! 

Abakus har utallige av interessegrupper som kan dekke enhvers behov. Enten om det er løping, bading, teknikk eller til og med å bare spise en banan🏃‍♂️🩱🧑‍💻🍌 Så hvorfor ikke være med å hylle Abakus sine interessegrupper denne kvelden? Kanskje det frister med en frisk løpetur med Abarun, få ut litt energi i klatrehallen med Abakatter eller bli hyllet etter at du har lært deg hvordan du setter opp karaoke med Abatek?👀

Bli med på interessegruppekveld på tirsdag! Uansett humør, har interessegruppene noe som kan falle i smak for hver eneste abakule🙌 Interessegruppene har selvfølgelig planlagt spennende opplegg og disse er de du kan melde deg på: 

  • Turgruppa starter turen fra Studentersamfundet kl17 og går inn i bymarka for å grille og hygge! Det vil bli servert pølser og kakao, så ta med godt humør og gode klær så ordnes resten!

  • Oss som spiser banan

  • AbaTek setter opp karaoke 18.00 på A3. Her kan man komme å høre hva AbaTek gjør, og se hvordan man setter opp karaoke. Det vanker også pizza for de påmeldte.

  • AbaPlask drar for å plaske på Pirbadet kl.18.00. De 20 første som melder seg på får gratis inngang!

  • AbaRun tar seg en løpetur i tidsrommet 16.00-18.00. Alle deltagere får en banan og en YT etter turen :)

  • AbaKatter tar seg en klatreøkt på Grip Sluppen kl. 18.00. De 20 første som melder seg på får gratis inngang (inkl. leie av sko)

Det er fullt mulig å være med flere interessegrupper dersom det passer med tidspunktene.Påmelding

Meld deg på det opplegget som du ønsker å være med på💥 

Påmeldingsskjemaet finner du HER!

Her får du mulighet til å velge 1.valg, samt 2.- og 3.valg om du ønsker det. Dette er fordi det er begrenset med GRATISplasser på noen av interessegruppene, slik at dersom gratisplassene er fylte, vil du få beskjed og kunne velge mellom å bytte til 2.valg eller betale selv for å være med på 1.valg💰

Vi gleder oss! Mer generell informasjon om interessegrupper finner du her!Har du noe spørsmål er det bare å sende mail til jubileum@abakus.no😌

Kommentarer

Vennligst logg inn for å kommentere