Forsidebilde til innhold

#WEEKLY - UKE 41

Skrevet av Emrik Sjølie Moe 13. okt. 2024 kl. 20:42

Hei og god søndag Abakus, håper alle har nytt denne fine høstdagen og ikke har blitt for skremt av at det lørdag morgen kunne observeres is på bakken, vinteren er på vei … 

Uken som har vært startet med et cybersikkerhetskurs med KPMG, og på tirsdagen hadde Koskom PerleCafe før vi tok turen videre for Diskusjonskveld. Her ble det blant annet diskutert rundt AbaInvest i regi av Bankkom (hold øynene åpne for denne saken på Sekundær Generalforsamling😮) og det ble diskutert om Abakus skal kjøpe seg hytte, noe mange virket giret for🏕️. På onsdag var det frokostforedrag om parforhold og på torsdag var det klart for kurs med vår HSP Netcompany. Lørdagen var det vors på kontoret før LaBamba som ble etterfulgt av en heidundranes fest på LaBamba, temaet var leger uten genser🥵.

Uken som kommer starter med bedriftspresentasjon med Capegemeni, på tirsdag er det Språkspeeddate i regi av Koseprogg (kanskje finner du ut hvilket programmeringspråk som er din match😘). Onsdag er det bedriftspresentasjon med Analasys Mason mens torsdagen byr på et kurs i regi av Computas. På fredag fyller Arrkom opp busser lastet med glade abakuler og kjører dem til Fremo gård for tidenes Oktoberfest🍻 Dette vil du ikke gå glipp av!

Fristen for å forhåndstille til valg av nye fondstyremedlemmer er førstkommende tirsdag 15 oktober kl 23:59, send en mail til leder@abakus.no, du kan lese mer om vervet her. Fristen for å sende inn saker eller statutlendinger til Sekundær Generalforsamling er også tirsdag 15 oktober kl 23:59. 

Hvis du lurer på hva HS har diskutert denne uken så kan du lese ukens referat her

Failed to load image...

Ukens meme :)



Kommentarer

Vennligst logg inn for å kommentere