Forsidebilde til innhold

Er du det neste medlemmet av Abakus sitt fond?

Skrevet av Kristoffer Krogh Wetterhus 30. sep. 2024 kl. 13:31

Er du interessert i økonomi, vil du være med å forvalte Abakus' pengebinge, eller vil du være med på å bestemme hvordan pengene brukes? Da kan Fondsstyret være noe for deg!

Fondet er etablert med formål å gi Abakus en økonomisk trygghet, og sørge for at Abakus sitt økonomiske overskudd fordeles rettferdig på nåværende og fremtidige medlemmer av Abakus.

For å sikre dette formålet har Fondsstyret til enhver tid seks medlemmer som sammen passer de på at fondet blir forvaltet forsvarlig, og at enhver abakule kan få nytte av midlene dersom de har spennende og nyskapende initiativ.

På sekundær generalforsamling 29. oktober skal tre av medlemmene byttes ut, så nå har DU muligheten til å ta plassen deres!

De tre medlemmene er:

  • Et tidligere hovedstyremedlem eller komiteleder

  • En abakule som ikke er æresmedlem, ordensmedlem, tidligere komitéleder eller hovedstyremedlem

  • En abakule uavhengig av nåværende/tidligere verv

 

Les mer om Fondet her:

https://abakus.no/pages/organisasjon/46-fondstyret

https://abakus.no/pages/styrer/64

https://fondet.abakus.no/ 

 

Slik stiller du:

Søknader sendes til leder@abakus.no innen tirsdag 15. oktober klokken 23:59. I mailen skriver du litt om deg selv, hvilket verv du stiller til, hvorfor du stiller, hvorfor du er egnet, osv. Teksten skal altså være en kort appell (ca. 200 ord) som vil bli lagt ut på abakus.no slik at kandidatene blir presentert før generalforsamlingen, og det kan være lurt å ha i bakhodet når du skriver mailen.

Kjenner du noen som bør stille til et av vervene? Du kan nominere dem ved å sende en mail til leder@abakus.no innen fredag 11. oktober. Nominerte vil så bli informert om at de er nominert. De må da sende inn sitt eget kandidatur før de er med som kandidat til valget.

Har du noen spørsmål? Ta kontakt med fondsstyret@abakus.no eller Jonatan Norbye på Slack.

🤑
6

Kommentarer

Vennligst logg inn for å kommentere