Forsidebilde til innhold

#WEEKLY - UKE 40

Skrevet av Tiril Sjøberg 6. okt. 2024 kl. 20:56

God søndag kjære abakuler! På tide med en Weekly som kommer på søndagen! Gratulerer også med kanelbolledagen som har vært.

Uka som har vært har bydd på mye snacks! Våre trofaste Weekly-lesere har allerede lest om at vi hadde bedpres med 4subsea på mandag🐳! Deretter leste dere Weekly på onsdag👀 og så var det kurs med Genus etterfulgt av middag på Frida🌮 På selveste DT-torsdag stilte EY med bedpres og middag på Grafen🌟 Fredagen var intet unntak og 13 heldige fikk plass på vinsmaking på Spontan Vinbar🍷 Det kan virke som interessen for vin generelt har økt i Abakus i det siste, senest på fredag kom det en ny episode av “en vin vin situasjon” hvor Kristoffer er gjest, check it out!🥂

Neste uke flytter mange av Trøndelags beboere inn i sine hytter og koser seg i høstmørket med kakao og ulltepper, MEN vi i Abakus tar ALDRI pause og har begynt på den såkalte “winter arc”. Det er nå vi setter inn støtet, og opprettholder med det selvfølgelig arrangementstaminaen vår!

På mandag er det kurs med KPMG og på tirsdag stiller Koskom med perlekafé, før det mot ettermiddagen braker løs på KJL2 med diskusjon og kaos (og pizza og kake), også kalt 🤑🤯🤪Diskusjonskveld🤑🤯🤪 På onsdag blir det frokostforedrag om parforhold, det er jo tross alt cuffing season👩🏼‍🤝‍👨🏾👩🏼‍❤️‍👩🏻 På torsdag blir det kurs med vår kjære HSP Netcompany🥹 og helgen byr på Vors på kontis før LaBamba oppfordrer alle til å kle av seg genseren (disclaimer: valgfritt🧢) til ære for Leger uten G(r)enser!❤️‍🩹

Jeg vil også minne om at man nå kan stille til Fondstyret, sjekk ut mer her!

Og som alltid, hvis noen av dere har lyst til å lese mer om hva vi i HS eeegentlig har drevet med, ligger referatet fra forrige møte her:))

Failed to load image...

Den offisielle kanelbolledagen var 4.oktober <3



Kommentarer

Vennligst logg inn for å kommentere