Content cover photo

Opptak til komitéverv i Abakus - Engasjer deg!

Skrevet av Skjalg Skorstad 29. aug. 2023 kl. 09:22

Verv i Abakus er en fantastisk mulighet for både relevant arbeidserfaring og utmerket sosialt miljø 🔥🥳

Nedenfor kommer litt praktisk informasjon om komitéopptaket i Abakus:Du kan søke så mange komiteer du vil, og du vil bli invitert på intervju til alle du søker! Komiteene får ikke vite hvilke andre komiteer du eventuelt har søkt så dette trenger du ikke fortelle dem eller noen andre om.

I søknadstekstene er det fint om du skriver litt om deg selv. Det skal på ingen måte være noen CV eller en utdypende søknad, men et kort avsnitt om hvem du er og hvorfor du har lyst til å søke akkurat denne komiteen, så har dere noe å prate om på intervjuet :)

For å søke gå til opptak.abakus.no. Husk å søke innen søknadsfristen mandag 4.september 12:00:00!

Oppdateringer etter søknadsfristen kan ikke garanteres å bli sett av komiteen(e) du søker deg til, men du kan endre søknaden din helt frem til fristen og komiteene vil kun se den siste versjonen. Du kan altså fremdeles søke etter fristen men da er du ikke garantert intervju.

Din søknad til hver komité kan kun ses av den aktuelle komiteen og leder av Abakus. Alle som intervjuer har signert taushetserklæring og all søknadsinformasjon slettes etter opptaket er gjennomført.

Du kan når som helst trekke søknaden din.

Etter søknadsfristen får du komme på intervju hos alle komiteene du har søkt, hver enkelt komité vil kontakte deg for å avtale tidspunkt for dette. Komiteene organiserer sine egne intervjuer, de varer ca. 20 minutter og er ikke noe å grue seg til! Hvis det skulle være noe komitéen ønsker du skal forberede i forkant av intervjuet vil du få beskjed av dem om dette.

Opptaket vil være klart og ferdig innen mandag 11. september og alle vil senest få svar innen da. Dersom du blir tatt opp, vil du kun få tilbud om å bli med i én komité.

Det er kun leder og nestleder i Abakus som vil kunne se hvilke ulike komiteer du har søkt. Alt av søknadstekster, data om hvilke komiteer du har søkt og eventuelle notater fra intervjuene vil bli slettet i etterkant av opptaket, og vil ikke under noen omstendigheter bli pratet om i Abakus i ettertid, uansett om du blir med i en komité eller ikke.

Kontakt Henriette på leder@abakus.no eller 91586737 dersom du har spørsmål eller ønsker å si ifra om noe relatert til opptaket.

🥰
10
:smiling_face_with_three_hearts:
‼️
6
:bangbang:
🔴
6
:red_circle:
🤩
5
:star_struck:
🎉
5
:tada:
🙌
5
:raised_hands:

Kommentarer

Vennligst logg inn for å kommentere