Content banner
Skrevet av Elias Borge Svinø29. aug. 2022 kl. 13:29

Du kan søke så mange komiteer du vil, og du vil bli invitert på intervju til alle du søker! Komiteene får ikke vite hvilke andre komiteer du eventuelt har søkt, og heller ikke hvor på prioriteringslista du eventuelt har satt komiteen, så dette trenger du ikke fortelle dem eller noen andre om. Du kan velge å prioritere hvilken komité du helst vil bli med, men det er ikke et krav.

I søknadstekstene er det fint om du skriver litt om deg selv. Det skal på ingen måte være noen CV eller en utdypende søknad, men et kort avsnitt om hvem du er og hvorfor du har lyst til å søke akkurat denne komiteen, så har dere noe å prate om på intervjuet :)

For å søke gå til opptak.abakus.no. Husk å søke innen søknadsfristen 4.september 23:59!

Etter søknadsfristen får du komme på intervju hos alle komiteene du har søkt, hver enkelt komité vil kontakte deg for å avtale tidspunkt for dette. Komiteene organiserer sine egne intervjuer, de varer ca. 20 minutter og er ikke noe å grue seg til! Hvis det skulle være noe komitéen ønsker du skal forberede i forkant av intervjuet vil du få beskjed av dem om dette.

Du kan endre prioritering i etterkant av intervjuene, frist for dette er innen fredag 9. september.

Opptaket vil være klart og ferdig på kvelden søndag 11. september og alle vil da få svar. Dersom du blir tatt opp, vil du kun få tilbud om å bli med i én komité.

Det er kun leder og nestleder i Abakus som vil kunne se hvilke ulike komiteer du har søkt. Alt av søknadstekster, data om hvilke komiteer du har søkt og eventuelle notater fra intervjuene vil bli slettet i etterkant av opptaket, og vil ikke under noen omstendigheter bli pratet om i Abakus i ettertid, uansett om du blir med i en komité eller ikke.

Kontakt Carl Axel på leder@abakus.no eller 954 27 377 dersom du har spørsmål eller ønsker å si ifra om noe relatert til opptaket.

:star_struck:
🤩
10
:heart:
❤️
6
:red_circle:
🔴
6

Kommentarer

Vennligst logg inn.