image
Skrevet av Ingrid Sørensen6. feb. 2022 kl. 19:27

En ny uke har gått, og mye har skjedd! 

Uken som har vært

Først vil vi si takk til alle som stilte på diskusjonskveld og engasjerte seg! Stor ros til alle som presenterte saker, herunder Håkon Birketvedt på vegne av Arrkom, Jonatan Risåsen og Simen Kathirgamadas, AVF ved Erik Matsen og Torbjørn Birkenes med Magnus Hanesand. Referatet fra diskusjonskveld kan leses her. 

Ellers har det vært kurs med Kodeworks, en bedpres med DNV og en med Genus, i tillegg til frokostforedrag med Daniel Osen. Masse ros til Inter!

Uken som kommer

Det er også kommet nye korona-retningslinjer! Det ser lovende ut for arrangementene fremover, og neste uke skjer det noe for enhver. Kanskje det frister med bedpres med Kahoot, progging med Koseprogg eller filmkveld med FullScreen? Eller vil du ta turen innom kontoret, hvor du kan møte AVF, bli med på chill og spill eller se Super Bowl. Vi håper også at alle blir med på X-fest, og hjelper Abakus  med å knuse Online!  

HS møte, Bankkom og generalforsamling!

HS har hatt møte som vanlig, hvor vi har diskutert oppstart av Bankkom. Har du noen gode ideer til hvordan Bankkom skal komme igang, eller prosjekter de bør se på? Send en mail til abakus@abakus.no. Ellers kan referatet leses her. Vi kommer også til å starte med kaketorsdag igjen, håper vi ses på kontoret torsdag kl 12!

Vi kan nå gratulere Jonatan Norbye som den nye og første(!) lederen av Bankkom! Vi gleder oss masse til oppstarten av en helt ny komité. Dermed er alle komitélederne, bortsett fra backup, valgt for Ledelsen 22/23. 

Om tre uker er det duket for generalforsamling, og fristen for å forhåndsstille er allerede neste uke, 11. februar. Vurderer du å stille? Les mer om stillingene her, og husk at det bare er å huke tak i en fra HS om du har noen spørsmål.

:star_struck:
🤩
4

Kommentarer

Vennligst logg inn.