image
Skrevet av Cecilie Knudsen30. jan. 2022 kl. 16:23

Hei og god søndag Abakus! ❤️

Håper alle har hatt en god uke og kommet seg litt inn i studiehverdagen igjen. At NTNU har  åpnet opp for mer fysisk undervisning har forhåpentligvis hjulpet på motivasjonen! Det å se at medstudenter heller ikke skjønner noe i forelesning er jo alltid veldig betryggende. Selv om undervisningen har startet for fullt, setter likevel ikke det en stopper for andre gøye ting. Det har nemlig vært en rekke arrangementer denne uken! Alt fra bedriftskurs til alternativ slippfest med revyen, som skjer i kveld. 

Det har også vært ledervalg i alle komitéene utenom Bankkom. Vi gratulerer de nye lederne og ønsker dem masse lykke til! 👏🏼 De nye lederne er: 

  • Alva Aursand - Arrkom

  • Henriette Bjørheim - Bedkom

  • Helene Bjørnsen - Fagkom

  • Kristine Schuessler - Koskom

  • Sofie Olsen - LaBamba

  • Elias Borge Svinø - PR

  • Solveig Heitmann - readme

  • Juni Weisteen Bjerde - Webkom

For en nydelig bukett! Dette kommer til å bli så spennende. Vi kan trygt si at Abakus’ fremtid er i gode hender, og ikke minst: GIRL POWER. Hele syv jenter i år 💃🏼

Vi minner også om at det snart er generalforsamling, som betyr at et nytt HS skal velges! Nysgjerrig på noen av stillingene? Du kan lese mer om dem her. 

Kan bare prate for meg selv, men jeg kan med hånden på hjertet si at å stille til HS er et av de beste valgene jeg har tatt. Det har vært et fantastisk år med masse gode erfaringer, lærerike opplevelser og ikke minst minner & venner for livet. Alle i HS er tilgjengelig for en kaffeprat om du har noen spørsmål om en av rollene, eller om HS generelt. 🥰

Vil du se litt mer hva vi i HS jobber med, les ukens referat her. 

Diskusjonskveld 

Tirsdag er det duket for årets første diskusjonskveld! Mer om sakene som skal bli diskutert kan du lese i beskrivelsen til arrangementer her, eller på slack i kanalen #diskusjonskveld. Oppfordrer alle til å delta! Det er en gylden mulighet til å si din mening! 

Hva mer skjer til uken? ?🥳

Allerede i morgen er det et motiverende frokostforedrag med Daniel Olsen! Tusen takk til Fagkom som gir meg den motivasjonsboosten jeg trenger. Senere på ettermiddagen er det bedriftspresentasjon med DNV.

Onsdag er det fysisk kurs med KodeWorks og torsdag er det fysisk bedpres med Genus! Gøy å faktisk kunne delta fysisk, snakke med bedriften og mingle 

På lørdag har LaBamba har sitt første arrangement i år! Finn frem din farge og delta på trafikklystfest. 

Minner også om at folk må huske å rydde opp etter seg på kontoret, ferien er over og mamma rydder ikke opp lenger. 

Håper alle får en strålende uke! 🤩

:dancer:
💃
1

Kommentarer

Vennligst logg inn.