Content banner
Skrevet av Anchana Balasingham 17. jan. 2021 kl. 16:44

God søndag abakuler! 

Velkommen til et nytt år sammen med Abakus, HS og ikke minst #Weekly! Vi håper alle har fått senket skuldrene i løpet av den deilige juleferien og at man er klare til å ta fatt på et nytt semester. Semesteret begynte med et brak da Regjeringen meddelte at vi ikke trengte/burde/kunne reise tilbake til Trondheim, så vi håper dere holder motet oppe, uansett hvor i landet man befinner seg <3 

Generalforsamling

Vi i HS har såvidt kommet oss ut av feriemodus og har nå tatt fatt på vårens store begivenhet, nemlig Generalforsamling. Denne uken annonserte vi dette arrangementet, sammen med stillingsutlysninger for de ulike rollene i både HS og Fondstyret. Fristen for å nominere kandidater går ut neste søndag, så nominer i vei dersom du kjenner noen som kan passe en av rollene. Dere kan lese mer om stillingene i HS her og Fondstyret her. Vi håper alle tar seg tiden til å lese gjennom disse artiklene, og det er bare å ta kontakt med oss dersom noen av rollene roper deres navn.  I tillegg kan det være lurt å følge med på instagram (@abakusntnu), for der vil dere få litt mer informasjon om de ulike rollene gjennom den neste uken! Hvis dere vil se mer av prosjektene våre fram til genfors, er det bare å lese referatet fra årets første HS-møte.

Arrangementer 

Gjennom 2020 ble vi ganske drilla i det å gjennomføre digitale arrangementer, og den trenden har fortsatt i 2021. På mandag og tirsdag \ arrangeres en digital versjon av itDAGENE for 3.klasse! Her blir det stands og kurs med morsomme bedrifter, samt det som ryktes å være tidenes liveshow med blant annet Lars Berrum. Meld dere på her! Sist men ikke minst arrangeres bedpres med TietoEvry på torsdag, følg med på arrangementet her.

Vi håper alle nyter denne fine søndagen videre og er klare for en ny uke <3 

🔴
4
:red_circle:
😀
2
:grinning:

Kommentarer

Vennligst logg inn for å kommentere