Content banner
Skrevet av Åsne Stige 23. feb. 2020 kl. 14:12

God søndag!

Dette har vært en spennende og travel uke! Vi har blant annet hatt Sportskino der vi viste skiskyting og spiste god mat, det har vært Sip and Bodypaint på LaBamba. Kanskje aller viktigst var årets generalforsamling på fredag.

Generalforsamling var rekordlang og spennende. Etter 11 timer har vi fått et sparemål på 2 millioner, vi har åpnet for muligheten for preferansevalg i 2021, lagt ned Fondets generalforsamling, og endret en del statutter. Det aller viktigste er at vi har fått ny organisasjonsstruktur. Strukturen og hvordan utvalget kom frem til denne kan det leses mer om i utvalgets sluttrapport. Hvis du vil få en rask recap av hele kvelden kan du se denne videoen.

Ny leder er Aksel Skattum, nestleder er Katrine Holm og økonomiansvarlig er Anchana Balasingham. Nye medlemmer i Fondstyret er Karoline Bonnerud, Karsten Kaada og Aleksander Scherman Olsen. Hele kvelden ble selvfølgelig referert så her er det bare å kose seg!

På grunn av den nye organisasjonsstrukturen skal vi for første gang velge gruppeansvarlige for Sosial, Inter og Media. Dette skjer på ekstraordinær generalforsamling den 3. mars. Det er åpnet for å nominere personer til gruppeansvarlige, og fristen for å nominere er på tirsdag denne uken. Fristen for å stille på forhånd er torsdag 27.02. Det er lov å stille helt frem til selve voteringen under den ekstraordinære generalforsamlingen, men for å ha mulighet til å bli innstilt av komiteene må man stille på forhånd. Dersom du ønsker å påvirke hvem som blir siste halvdel av Abakus sitt nye hovedstyre oppfordrer vi deg til å møte opp den 3.mars og avgi din stemme.

På hovedstyremøte denne uken har vi forberedt oss til generalforsamling og planlagt onboarding av komitélederene og det nye Hovedstyre. Dersom du er interessert kan du lese referatet.

Denne uken skjer det også mye spennende. Imorgen er det ny prøving av de nye abakusgenserene. På onsdag morgenen kan du dra på frokostforedrag om “FYLLA: Fra vors til bakrus”. Det du lærer der kan du ta i bruk allerede samme kveld på X-fest i samarbeid med Online.

Vår tid i Hovedstyre nærmer seg slutten, og vi vil takke alle for et fantastisk år! Takk for tilliten, vi gleder oss til å se hva Abakus har å by på det neste året med så mange spennende endringer foran seg!

🤝
3
:handshake:
🤘
2
:metal:
💁‍♂️
2
:tipping_hand_man:

Kommentarer

Vennligst logg inn for å kommentere