image

Frokostforedrag - FYLLA: Fra vors til bakrus

Frokostserien starter tiåret med et brak! Ole André Sivertsen kommer 26 februar for å snakke om et velkjent konsept:

FYLLA:

Hvorfor er det så gøy! Hvorfor gjør vi så mye dumt? Hvorfor får vi lyst på hamburger dagen derpå? Og det evige spørsmålet: Finnes det en kur mot bakrus (som ikke er å drikke vann)?

Bli med på en vitenskapelig «røff guide» til hvordan alkohol påvirker oss fra fra den første skål til den tunge dagen derpå. Ole Andre Sivertsen forklarer virkningen av fylla rent fysisk, psykisk og ikke minst sosialt gjennom egne historier og vitenskapelige eksperimenter. Interessant. Underholdende. Morsomt. Og ja - jeg garanterer en kur mot bakrus!

Om Ole: Jeg er sivilingeniør i miljøfysikk og har siden 2000 jobbet med formidling av realfag gjennom TV, bok og scene. Fylla er et selvutviklet konsept som også gikk på NRK i to sesonger (2013 og 2014). I 2019 er jeg aktuell som forfatter av en serie barnebøker kalt «på eventyr med kaptein Skrekk» 

I tillegg tilbyr frokostserien den perfekte bakruskuren: nytraktet kaffe fra SiT og helt nydelige ferske baguetter fra Rosenborg Bakeri! Ingen behov for å fikse noen frokost selv <3

Regler for Abakus' arrangementer

Kommentarer

Vennligst logg inn.