Content banner
Skrevet av Andrine Lossius 3. mars 2019 kl. 20:28

Denne uken har “gamleHS” gjennomført Onboarding med “nyeHS”, et nytt opplegg som skal sikre at Hovedstyret får bra og relevant opplæring med en gang de tar over. Her fikk det nye styret innføring og kursing i alt fra visjonen, økonomi og HSP-avtalen, til faste rutiner og utfordrende saker man møter på som styremedlem.

Vi har også hatt kurs med Capra, bedriftspresentasjon med Sopra Steria på Trondheim Arena og frokostforedrag holdt av ti flinke femteklassinger som har vært på utveksling. Hege Haavaldsen oppfordret til å trosse komfortsonen og dra ut alene – da får man utfordret seg selv på en helt annen måte og man får mange nye venner!

ukens HS-møte har vi evaluert generalforsamlingen og onboarding, samt diskutert pengesøknad fra Arrkom til Abakino. Vi har også sett på hvordan vi kan følge opp et av vedtakene fra generalforsamlingen, nemlig utredningen av Abakus’ organisasjonsstruktur.

Synes du saken om organisasjonsstrukturen i Abakus hørtes spennende ut? Visste du at du har mulighet til å bidra selv? Husk søknadsfristen til dette utvalget, som er i kveld! Vær med og gjør en forskjell ved å utrede tingenes tilstand til Abakus og ved å eventuelt foreslå en ny struktur til neste generalforsamling 🤩

For en helg dette har vært! På torsdag vitnet vi en utrolig gjennomført og KUL revy. Masse ros til alle som har vært med å skape dette, og spesielt til revysjefene: Hedda Mathilde Langvik og Espen Sørhaug. Det var så bra! Revyen sa seg ikke fornøyd med dette, og leverte også storslått show på Vaargalla i går. Her fikk vi i tillegg se en hyggelig presentasjon av det nye Hovedstyret, og gjennom Ordenspromosjonen hedret vi noen abakuler som har lagt ned en ekstra stor innsats de siste årene. Hovedstyret vil gjerne takke alle de nyutnevnte ridderne for alt de har bidratt med i Abakus 🔴❤️

Det avtroppende styret takker nå for seg og ser stolt tilbake på et år med tydelige og store saker som valg av HSP, samlokalisering, ny kjeller og nytt kontor. Vi gleder oss til å se de nye lovende styre skuta, vi har troa!

Kommentarer

Vennligst logg inn for å kommentere