Content banner
Skrevet av Karoline Bonnerud 24. feb. 2019 kl. 19:44

Har du tanker om hvordan Abakus burde styres? Vil du gjøre Abakus ennå bedre? Synes du det er interessant hvordan organisasjoner fungerer?

På fredag bestemte generalforsamlingen at Hovedstyret skal sette ned et utvalg som skal gjøre rede for hvordan Abakus er organisert og se om Abakus kunne fungert bedre på en annen måte. Og nå har du muligheten til å bli med! Dette mandatet beskriver oppdraget som utvalget skal gjennomføre. Hovedstyret vil gjøre noen mindre justeringer i mandatet basert på innspill fra generalforsamlingen.

Dette er en unik mulighet til å jobbe med Abakus og se det store bildet. Her får du samarbeide tett med Hovedstyret og hente innspill fra både nåværende og tidligere abakuler. Arbeidet vil gi svært god innsikt i alle deler av Abakus og erfaring som er svært relevant å ta med seg inn i arbeidslivet.

Utvalget vil bestå av 5-6 personer, det er ønskelig at disse personene skal ha ulik Abakus-bakgrunn (dvs. ulike klassetrinn, komité og ikke-komité, …). Utvalget vil på egenhånd planlegge hvordan oppdraget gjennomføres, men vil få tett oppfølging av Hovedstyret.

For å søke sender du en mail til leder@abakus.no innen søndag 3. mars 23:59. Her skriver du litt om deg og din motivasjon for å være med i utvalget.

Kjenner du noen som burde sitte i utvalget? Du kan nominere dem ved å sende en mail til leder@abakus.no innen fredag 1. mars. Nominerte vil så bli informert om at de er nominert og må da søke innen 3. mars.

Hovedstyret vil sette sammen utvalget. Ved behov vil det bli holdt korte intervjuer i uke 10.

Kommentarer

Vennligst logg inn for å kommentere