Content banner
Skrevet av Mari Langås 17. feb. 2019 kl. 19:08

Hei og hopp kjære abakule!

En uke fylt med kjærlighet er over, med feiring av Valentines på kontoret på torsdag og trafikklysfest på LaBamba på lørdag! Vi håper dette har ført til at flere kopper har endret farge fra grønn til rød 💚❤️

På fredag har dagen endelig kommet, nemlig dagen for Abakus sin generalforsamling! Hva er vel bedre enn å bruke fredagen til å være med på å avgjøre Abakus sin fremtid? Her skal det blant annet avholdes flere spennende valg, og det blir servert pizza, kaker og kaffe. Både sakspapirer og forretningsorden er publisert nå!

Hvis du trenger en pause fra skolearbeidet i løpet av uken, enten ved å heie Johannes Høsflot Klæbo & Co inn til gull eller ved å vinne over andre abakuler i quiz, så sørger vi for det gjennom Februarquiz på onsdag og Sportskino på torsdag! Synes du ikke det var nok med sportskino, arrangerer LaBamba VM-fest før Samfundets afterskiparty. Finn fram din raskeste shades, pappas gamle skijakke og konkurranseinstinktet ditt, og lad opp til fest på kjelleren!

Til slutt har vi en gladnyhet til alle dere som drar dere i håret i Java-forelesninger og allerede gruer dere til eksamen. På søndag holdes det midtsemesterforelesning i objektorientert programmering i F1!

Hvis du er interessert i noe spennende lesning på sengekanten, kan du finne referatet fra ukens møte i Hovedstyret her. Her var blant annet de nyvalgte komitélederne med for første gang, og fikk observere hvordan det foregår. Vi gikk gjennom forretningsordenen for generalforsamling og snakket om retningslinjer og rutiner for varsling i krisesaker.

PS: Abakus sin turgruppe arrangerer surfetur til Portugal 7.-14. april. Arrangementet finner du på abakus.no, og påmeldingen åpner i morgen kl. 16!

PS 2: Hør på den nye episoden av Abakus’ podcast!

Håper du får en fin søndag videre og lader opp batteriene til en ny og spennende uke! ❤️

Kommentarer

Vennligst logg inn for å kommentere