Content banner
Skrevet av William Feiring 21. okt. 2018 kl. 18:42

Hei og hopp, abakuler!

Lurer du på hvordan du skal ha råd til mat fram til neste stipend, etter å ha brukt alt for mye penger på Veldedighetsfesten på lørdag? Vi håper du finner trøst i at karmaen i det minste er i pluss, selv om saldoen ikke er det! Klapp på skulderen til alle som bidro, enten ved å kjøpe x antall øl i baren eller ved å by på de kule tingene som ble auksjonert bort!

Denne uken har Hovedstyret blant annet diskutert budsjettet for neste år og gjennomføring av diskusjonskveld. Mer om det kan du lese her. Vi i Hovedstyret håper å se så mange som mulig av dere på diskusjonskveld på mandag. Der skal vi blant annet diskutere Demokratiske avstander i Abakus og resultatene fra SHoT- og Trivselsundersøkelsen. Det blir pizza, kake og kaffe, så meld dere på her. HSP-toget ruller og går, og med under to uker igjen sitter vi nå med 5 kandidater! Følg med på abakus.no for holde deg oppdatert.

Resten av uken er også fullspekket med ulike arrangementer; her er det noe for absolutt alle! På tirsdag arrangerer KiD en konferanse om kunstig intelligens på Scandic Lerkendal, der det blir foredrag fra spesialister på området, god mat og mulighet for å vinne kule premier. Onsdag er det duket for kurs om trådløsteknologi med Conscia, og på torsdag får vi besøk av Deloitte. LaBamba har selvfølgelig åpent denne uken også, så ta turen til Moholt på lørdag for å besøke Abakus sin helt egne bar!

Hvis du har lyst til på tittelen “Abakus’ beste kokk” så er det bare å melde på et lag til Masterchef på søndag! Dersom du ikke aspirerer så høyt og bare har lyst til å pynte noen muffins med hyggelige folk, så arrangerer Koskom muffinspynting på kontoret på onsdag.

Denne uka har PR prøvd seg på noe nytt, så du kan forvente en video av dette kaliberet i løpet av nærmeste fremtid!

Ha en fin kveld videre ❤️

Kommentarer

Vennligst logg inn for å kommentere