Content banner
Skrevet av Ingrid Kindem 23. sep. 2018 kl. 12:30

God søndagsmorgen, kjære medelever!

Kanskje du nå sitter bakfull og prøver å kurere fyllesyken med en god dose egg og bacon, mens du sakte, men sikkert prøver å få minnene tilbake fra gårsdagen. Er du også sulten på et verv i Abakusrevyen, kan jeg informere om at søknadsfrist er IKVELD. Ingen tid å miste, les mer om det og søk HER.

I mens minnene kommer tilbake og fylleangsten synker inn, kan du begynne å planlegge uken som kommer. På mandag arrangerer Koskom perledag på kontoret - perfekt for alle med OCD! Kanskje husker du plutselig at revyen fikk nytt styre forrige uke? Vi gratulerer, og gleder oss til slutten av februar for premieren!

På torsdag arrangerte Bekk verdens største miniseminar! Her hadde de 3 forskjellige tracks med lyntaler og foredrag for 230 interesserte studenter, før vi tok ferden videre til Cowsea og Fire Fine for å mingle og lytte til Ababand og Bekk Band. Sjuke greier!

Etter å ha perlet på kontoret, kan du avslutte mandagen med KiD sin fagkveld, som har temaet “maskinlæring og big data”. Her stiller Sintef Digital, Telenor, EVRY, Computas, Skagerak Kraft og Avinor med foredrag og case-konkurranser, før kvelden avsluttes med bespisning. Don’t miss it!

Resten av uken er også fullstappet, med besøk fra NAV IT og datavisualiseringskurs med Bekk (to paralleller!). Bedriftsprogrammet avsluttes på torsdag, med guidet tur, bespisning og turneringer i Norconsults lokaler.

Uken kan avsluttes på perfekt vis med LaBamba-vors på lørdagen! Kjelleren er som alltid åpen fra kl.18:00, og er klar til å ta imot alle og enhver ❤️Ønsker du å ha en klassefest eller et annet arrangement for andre abakuler på kjelleren? Send inn ønsket ditt til labamba@abakus.no, så går kanskje drømmen i oppfyllelse!

Aiaiai, for en bra uke som venter deg, tenker du, mens hodepinen herjer. Men hva gjorde egentlig hovedstyret denne uken? Jo, de hadde endelig en rolig uke, med litt færre immball enn uken før. Sakene på møteplanen var også færre. Vi har kommet med ideér til neste FiF-møte, fått en update om Fastlane, diskutert eksternes bruk av LaBamba og gravd litt i hva som egentlig skal postes på Abakus-slacken. Mer om dette kan du lese om HER

Kommentarer

Vennligst logg inn for å kommentere