Koseprogg page banner

Koseprogg

Koseprogg er en sosial plattform der abakuler kan opparbeide seg programmeringserfaring utover det man lærer på skolen. Vi arrangerer jevnlig kvelder på A3 hvor man kan jobbe sammen med andre eller alene på noen hobbyprosjekter man har lyst til å jobbe med med litt chill kosemusikk i bakgrunnen, og utover kvelden serveres det også pizza. Kom hit for å chille og både gi og få motivasjon og hjelp fra andre! Noen kvelder arrangerer vi også kurs i samarbeid med Fagkom, for å gi en smakebit på hva studentene kan lære mer om og jobbe med på egenhånd senere, og som kan være relevante for diverse programmeringsemner i studieløpet.

Koseprogg ble startet som et initiativ blant medlemmer av backup våren 2020 og inngikk høsten 2021 en avtale med daværende hovedstyre i Abakus om å bli omdefinert som en undergruppe.

Facebookgruppe

Vi har en facebookgruppe som vi bruker aktivt til å nå ut til medstudenter og for å gi info om kommende kvelder og kurs: https://www.facebook.com/groups/koseprogg

Har du et interessant prosjekt du holder på med eller noe annet kult du har lyst til å dele med medstudenter? Gjerne legg det ut her!

Rekruttering og kontaktinfo:

Vi kommer til å ha jevnlige opptak i Koseprogg for å ha noen som fasiliterer og tilrettelegger for kveldene og kursing. Ta gjerne kontakt med oss på koseprogg@abakus.no hvis du er interessert i å være aktivt medlem! Vi tar opp medlemmer fra alle årstrinn og uavhengig av tidligere erfaring, det viktigste er om du er gira på å skape en sosial arena med progging som bakteppe for medstudenter. I såfall, send oss en melding da vel! :)