Revy page banner

Revy

Følg oss på facebook for oppdateringer her.

Kontaktinformasjon

Kontakt oss på: revy@abakus.no

Undergruppene kan nås på:

Instagram: @abakusrevyen

Sosialsjef

Brenner du for kos og hygge? Vi ser etter deg som liker å ha det gøy, og som liker å lede. Du vil være ansvarlig for en gruppe på 10-20 personer, der hovedoppgaven til gruppa di blir å arrangere fester, hytteturer, matlaging under intensivperiodene og generell hygge innad i revyen. Du vil fungere som leder for det sosiale bindeleddet innad i revyen og trengs sårt!

Søk sosialsjef!

Manus

Manus er gruppen som har ansvaret med å forme revyens innhold. Det innebærer å skrive sketsjer, sanger, komme opp med revyens konsept, scripte promovideoer og alt annet kreativt moro. Vi jobber tett med skuespillerene med disse oppgavene, og det er også en mulighet for at manusforfattere kan ende opp på scenen.

Vi begynner arbeidet med å lage revyen ganske umiddelbart etter opptaket. Til å begynne med har vi 2 manusmøter i uken, her vil vi lufte ideer, improvisere på sketsjer, skrive ned det morsomme og bare ha det hyggelig. Vi kommer til å jobbe jevnt gjennom hele revyperioden, til vi forhåpentligvis er “ferdig” med manuset midt i februar.

Selve opptaket er en uhøytidelig samtale med manussjef med noen enkle spørsmål for å bli kjent med deg og humoren din. Man trenger ikke å forberede noe, men ta gjerne med noen gode ideer. Jeg gleder meg til å se deg på opptak!

Sosial

Revyen er først og fremst et sosialt tilbud, ved siden av å være et utrolig bra produkt, og her er sosialgruppa pådriveren. Hytteturer, fester og aktivitetsdager er noen av de ansvarsområdene sosialgruppa har. Gruppa bidrar også med kos og god stemning i intensivperiodene, gjennom blant annet å lage mat til de andre gruppene og finne på sprell og leker for å holde humøret oppe! Vil du skape kos og hygge for deg selv og andre? Søk sosial!

Kostyme

Vi I kostyme har ansvar for alt skuespillere og dansere har på seg på scenen under revyen. Mye av arbeidet går ut på å låne gamle klær, dra på shoppingeventyr I Trondheim by, klipping og sying. Under revyen hjelper vi også til med kostymeskift, og har ansvar for sminke.

Før jul blir det mest sosiale kvelder. Etter jul begynner vi rolig med toppen 1 arbeidskveld hver uke, også bygger det seg opp når revyen nærmer seg.

Vi trenger både kreative mennesker og folk som er noe mer organiserte, så uansett hvem du er og hva du kan, søk og bli med på våre sosiale symøter.

Håper å se din søknad!

Teknikk

Hvorfor ha revy hvis ingen kan se danserne danse rundt eller høre bandet? Teknikkergruppa er for deg som kan tech, bare liker tech, aldri rørt en aux-kabel eller er teknofob. Uansett erfaring kan vi love deg et lærerikt og morsomt verv. Vervet vil være hovedsaklig sosialt i starten, med litt kursing og opplæring rundt det tekniske utstyret. Når intensivperioden kommer vil vi jobbe med å montere alt det tekniske utstyret, samt operere det under revyen. Mygger, lys, mikrofoner, prosjektorer - you name it. Høres gøy ut? Søk teknikk!

PR

Det er ingen vits å lage en revy hvis ingen kommer for å se den, og det å fylle setene er PR-gruppas ansvar. Liker du å møte nye folk på stand? Eller kanskje du har et talent for grafisk design? Er du en guru på sosiale medier? Vil du lære masse om hvordan Public Relations fungerer eller bare henge med en veldig variert gjeng? Uansett talent eller erfaring er PR-vervet lærerikt og veldig gøy så søk PR!

Scene

Vil du være med å forme det aller første som møter publikum? Vil du være med på å lage noe stort og stilig som du ellers aldri får mulighet til? Søk scenearbeider i Abakusrevyen 2020, og ta del i Trondheims aller råeste studentrevy!

Som scenearbeider vil du jobbe i et team på ca. 10-15stk. Typiske oppgaver som en del av scenegruppa er å skru sammen kulisser, male, lage lysskilt, og å lage rekvisittene som skuespillerne bruker under forestilling. Det kreves ingen tidligere erfaring med verktøy for å være en del av scenegruppa. Det viktigste er å være engasjert og villig til å lære! Etter å vært en del av scenegruppa er det 100% garanti for at du har blitt en mer handy person.

Med tanke på arbeidsmengde er scenearbeider et verv som veldig lett kan kombineres med mer krevende verv. Mesteparten av arbeidet kommer til å foregå i ukene før revyen og under selve revyforestillingene. I denne perioden blir det en del arbeid, men det er absolutt verdt det når man ser resultatet av hva vi har bygget!

Søk scenearbeider!

Band

Spiller du et instrument så det rister i gulvet og ljomer i veggene hjemme i studentkollektivet ditt? Kunne du tenkt deg å flytte spillinga fra enerommet, og ut på scenen sammen med verdens råeste revyband? Eller kanskje du har spilt proft lenge, og Abakus er kun noe du driver med ved siden av den ekte karrieren din som musiker? Uansett, hvis du kan spille et instrument bør du søke revybandet!

Revybandet står for musikken under og mellom numrene. Her går det i alle sjangre. Til å begynne med øver vi for oss selv, men etter hvert får du muligheten til å jobbe på tvers av mange grupper og samarbeide med alle.

PS! Revybandet har bruk for alt fra strenger, strykere, blåsere, slagverk, you name it. Uansett hva du spiller oppfordres du til å søke!

Dans

Liker du å danse? Dans er med på selve forestillingen, typisk med ett større dansenummer med kun danserne, samt at de er med på flere sang- og fellesnumre. Danserne lager alt av koreografier selv, så om du kan hjelpe til med dette er det et pluss. De vil også bli benyttet som statister om noen sketsjer skulle trenge det. Man trenger ikke masse danseerfaring, det viktigste er at du synes det er gøy! Audition fungerer som en morsom danseklasse, og krever ingen forberedelse av deg som søker. Etterfulgt av audition blir det en liten, hyggelig samtale. Det vil bli øvinger ca en gang i uken i vinter, og litt mer arbeid når revyen nærmer seg. Tror du dette kan være noe for deg? Ikke nøl med å søke! Gleder meg til å møtes på audition!

Skuespiller

Kan du synge vakrere enn Adele mens du danser bedre enn Michael Jackson og gjør hele seansen med skuespillerevnene til Robin Williams? Da ville jeg anbefalt å avslutte utdanningen din her på NTNU og kommet deg til Broadway. Kan du by på deg sjøl og kanskje vrikke litt på dansefoten i utakt med bandet? Da er du akkurat det vi ser etter i Abakusrevyen! Som skuespiller kommer du til å jobbe ganske jevnt gjennom hele høst- og vårsemesteret, med en relativt stor mengde arbeid i uka før forestilling. Vi kommer til å ha det utrolig gøy, så søk skuespill! PS: Om du passer best inn i førstnevnte beskrivelse, vær så snill å søk! - Broadway kan vente.