Forsidebilde til innhold

Brattkortkurs (Del 2)

Kurs

Del 2 av brattkortkurs!

Er du en klatre-entusiast, en klatre-enjoyer eller aldri klatret før, men lyst til å prøve noe nytt?

Da er brattkortkurs noe for deg. Vi arrangerer i sammarbeid med Grip klatring et brattkortkurs som vil foregå over to onsdager (Onsdag 11. sept og Onsdag 18. sept), hvor man i slutten av kurset vil kunne ta brattkorttesten for å kunne sikre på tauklatring! Kurset vil ta deltakerene gjennom hvordan man klatrer led og ikke minst hvordan sikre på led, og man vil i slutten av kurset måtte bestå en brattkorttest for å kunne få brattkortet.

Kurset har normalpris på 1500kr, og vil derfor ha en egenandel på 350kr. Man trenger ingen klatreerfaring fra før av for å kunne delta, og det er en gylden mulighet til å lære seg noe nytt.

NB!! Kurset er delt inn i to deler (hver del vil være 4 timer) og man må kunne delta på begge delene for å melde seg på. Del 1 er Onsdag 11. september. Påmelding på arrangementet for del 1

Praktisk informasjon

  • Vi minner om at dørene åpner kl. 16:35, ventelisten kl. 16:45 og oppmøte senest kl. 16:50, siden kurset starter kl. 17:00 og man trenger tid for å skifte osv.

  • På slutten av kurset vil det foregå en brattkorttest som man må bestå for å kunne få brattkortet.

  • Siden det er en uke mellom del en og del to av kurset kan det være lurt å repetere litt ved å se på videoer eller lignende for å ikke glemme det man har lært fra før av.

  • Oppmøte vil være på Grip Leangen

  • Påfølgende dag kl. 14:30 vil det her på abakus.no bli gjort tilgjengelig en spørreundersøkelse som du må svare på for å kunne melde deg på nye arrangementer. Svarfrist: 1 uke.



Kommentarer

Vennligst logg inn for å kommentere