Forsidebilde til innhold

Kurs med Bekk - API-design med Kotlin

Kurs

Introduksjon til API-design med Bekk!🤖

API-er finnes over alt. Om det er mobilen din som henter nyeste værdata fra Yr, du som poster noe på Instagram eller swiper på Tinder. Alt dette er kommunikasjon mellom applikasjoner via API-er. Det er med andre ord veldig sentralt i mye av det vi gjør på internett.

Men hva er egentlig et API? Hvordan kan de se ut? Hva er prinsipper å følge? Vi skal i denne workshoppen se litt nærmere på grunnleggende API-design med blant annet HTTP-metoder, statuskoder og kodestruktur.

Workshopen består av en Spring boot-applikasjon, skrevet i Kotlin og bygget med Gradle. Om noe av dette er ukjent så frykt ikke - vi står klare til å hjelpe!

For å bruke minst mulig tid på oppsett anbefaler vi å ha IntelliJ Community Edition installert på forhånd, og en Github-bruker for å laste ned koden.



Hvem er Bekk?

Bekk er et konsulentselskap med litt over 600 ansatte. En gjeng teknologer, designere og rådgivere som liker å løse problemer. Hvordan vi løser dem varierer, men fellesnevneren er alltid den samme: folk med ulik bakgrunn og kompetanse tenker sammen, utfyller hverandre, utfordrer hverandre og de vi jobber med. Vi tror et inkluderende miljø som bringer frem det beste i folk, faglig og sosialt, er et bra sted å jobbe. Vi mener at vi presterer bedre i team enn alene, og at faglig utvikling er noe vi gjør sammen, ikke på egen hånd. Du finner oss ytterst på Vippetangen i Oslo og på Torget i Trondheim!



NB! Dette er API-kurset med Bekk, og er ett av to kurs denne dagen.

Dersom du er ute etter data & analyse-kurset: https://abakus.no/events/3645

Du har kun mulighet til å melde deg på ett av de to kursene.

Etter kurset er det felles buss til Indian Tandoori for deilig middag og mingling🤩



------------

Informasjon fra Fagkom:

  • Vi minner om at dørene åpner 16:15, ventelisten åpner 16:25 og kurset starter 16.30.

  • Påfølgende dag klokken 14.30 vil det på abakus.no bli gjort tilgjengelig en spørreundersøkelse som du må svare på for å kunne melde deg på nye arrangementer.



Kommentarer

Vennligst logg inn for å kommentere