Forsidebilde til innhold

Deloitte

Bedriftspresentasjon

Nysgjerrig på hvordan vi i Deloitte utvikler og implementerer teknologiske løsninger hos kunder? Lurer du på hvilke karrieremuligheter som finnes for Abakusere i Deloitte?

 Bli med oss på bedriftspresentasjon på Graffi den 26. september, og få et virkelighetsnært innblikk i hvilke problemstillinger og utfordringer Deloitte sine utviklere møter på i sin hverdag. Du vil blant annet få høre spennende løsninger på hvordan vi benytter maskinlæring til å bekjempe økonomisk kriminalitet, implementerer GenAI hos våre kunder og masse mer - det er bare å glede seg!

 Det blir Graffi grillfest mens du får mulighet til å bli enda bedre kjent med oss i Deloitte.

 

Vi gleder oss til å møte deg!



Deloitte er et globalt, markedsledende selskap som leverer konsulenttjenester, risikoanalyser, finansiell rådgivning, revisjon og advokattjenester. Vi er faktisk verdens største konsulentselskap, og i Norge er vi over 1700 kloke hoder med variert fagkompetanse. Hos oss får du jobbe med meningsfylte prosjekter for spennende kunder, utvikle deg i et fagmiljø med mange av de fremste på sitt felt og være en del av en inkluderende kultur med fokus på samarbeid og kunnskapsdeling. Gjennom åpenhet for nye ideer, en god dose pågangsmot og lyst til å lære vil du kunne spille en viktig rolle hos oss og være med på å gjøre en forskjell! 

Kommentarer

Vennligst logg inn for å kommentere