Forsidebilde til innhold

Hvem lykkes og hvorfor? Med tech gründer Alf-Egil Bogen

Frokostforedrag

Hør om erfaringene til en vellykket tech gründer samtidig som du kan nyte deilig frokost🌟🌯

Kunsten å bevare nysgjerrighet for å forme fremtidens innovatører 🧠 Som barn er vi naturlig nysgjerrige og kreative – egenskaper som kan bli avgjørende for å utvikle nye ideer og teknologier. Likevel mister mange av oss disse evnene på veien. Alf-Egil Bogen, som var med på å utvikle AVR-mikrokontrolleren til en verdenssuksess og som nå arbeider med helseteknologi, deler sine refleksjoner om hvordan en kreativ barndom la grunnlaget for store prestasjoner. Han vil også diskutere hvordan teorien rundt gründerskap kan gjøre det vanskeligere enn det trenger å være – "Jeg er glad jeg ikke visste hvor vanskelig det skal være," sier han ofte.

I tillegg til sitt profesjonelle liv, er Bogen en sterk tilhenger av work-life balance. Han mener at det å dyrke fritidsinteresser er essensielt for å opprettholde den kreativiteten og energien som trengs for å lykkes som gründer. I dette foredraget vil han utfordre dere, som studenter ved NTNU, til å bevare deres kreative gnist, finne en god balanse mellom arbeid og fritid, og samtidig oppfordre utdanningssystemet til å støtte denne utviklingen. Gjennom hans reise får vi innsikt i hvor viktig det er å se og støtte hvert enkelt menneske for å lykkes – både individuelt og i fellesskap.

Frokostgjengen stiller som vanlig med baguetter fra Rosenborg Bakeri, juice og kaffe☕

Praktisk informasjon:

Vi minner om at dørene åpner kl. 08:15, ventelisten kl. 08:25, og at foredraget starter kl. 08:30.

Påfølgende dag kl. 14:30 vil det her på abakus.no bli gjort tilgjengelig en spørreundersøkelse som du må svare på for å kunne melde deg på nye arrangementer. Svarfrist: 1 uke.

Kommentarer

Vennligst logg inn for å kommentere