Content cover photo

Immatrikuleringsfest

Arrangement

Gratulerer med å ha fullført Immatrikuleringen! Etter en spennende og innholdsrik dag med mange nye inntrykk, er det endelig tid for å begynne på de to fantastiske ukene som ligger foran dere. Og hva er en bedre måte å starte det hele på enn med et heidundranes vors med faddergruppa?

Her vil dere få mulighet til å varme opp sammen som en gruppe og bli kjent med hverandre enda bedre. Og ikke nok med det - dere vil også få utdelt en egen "meny" med forskjellige bli-kjent leker som dere kan kjøre i gang for å kickstarte kvelden på skikkelig vis.

Men det stopper ikke der - neste stopp er det legendariske Studentersamfundet! Her kan du vrikke litt på dansefoten, ha deep-talk med en ny venn (eller fremmed), og hvis du er heldig (eller uheldig, alt ettersom), ender du kanskje opp i bodegaen - et kjent og populært sted på Samfundet.

Uansett hva du foretrekker, er du hjertelig velkommen til å bli med oss på en uforglemmelig kveld på Studentersamfundet. Så gjør deg klar til å ha det gøy, bli kjent med nye mennesker og oppleve alt som denne fantastiske kvelden har å by på!🎉🕺🎶

Arrkom kommer, kommer du?

Kommentarer

Vennligst logg inn for å kommentere