Forsidebilde til innhold

FIRDA

Bedriftspresentasjon

Til info: Oppmøte til buss er 16:30 utenfor Hovedbygningen, bussen drar: 16:45. Gi beskjed på noel.fissahazion@abakus.no hvis du møter direkte!

Møt noen av Norges mest spennende teknologi-startups på Havet! Vil du møte fremtidens teknologiledere? I slutten av august kan du møte investeringsselskapet Firda og deres ni porteføljeselskaper. Dette er en unik mulighet til å bli kjent med selskaper som endrer hele bransjer.

Fra kl. 10:00 kan du besøke porteføljeselskapene våre på stands ved El-bygget. Her vil de presentere sine løsninger og svare på spørsmål. 

Senere på dagen inviterer vi deg til middag på Havet. Delta i konkurranser, nyt god mat og bli enda bedre kjent med selskapene i en mer uformell setting.

Husk også å holde av tid til neste dag – da arrangerer vi speedintervjuer for sommerjobber og faste ansettelser til neste år. QR-koder for å booke speedintervju finner du på våre stands. Dette er en enestående sjanse til å møte potensielle fremtidige arbeidsgivere og utforske mulige karriereveier ansikt til ansikt. 

Håper å se deg der!

Mer info om bedriftene under!

Firda er et investeringsselskap grunnlagt av serieentreprenør Geir Førre. Selskapet har som formål å bruke sin kapital- og gründererfaring til å gi norske teknologi-startups muligheten til å bli globale ledere. Siden 2015 har Firda vært en aktiv investor i norske teknologiselskaper som har en positiv innvirkning på verden. 

Airthings er et globalt teknologiselskap og produsent av prisbelønte radon- og inneluftkvalitetsmålere for huseiere, bedrifter og profesjonelle. Airthings ble grunnlagt i 2008 og har som mål å sørge for at folk over hele verden blir klar over innvirkningen av inneluftkvalitet og tar kontroll over helsen sin ved hjelp av enkle, rimelige og nøyaktige teknologiske løsninger, samtidig som energiforbruket i bygninger optimaliseres.

Ardoq er en dynamisk datadreven plattform for virksomhetsarkitektur og digital transformasjon. Vår grafplattform hjelper kunder med å kartlegge avhengigheter, og ta bedre og raskere beslutninger basert på store mengder data. Ardoq er i sterk vekst og har kontorer i Oslo, København, London og New York. 

Disruptive Technologies (DT) utvikler en trådløs sensorplattform for enkel innsamling av data fra bygninger og annen infrastruktur. Sammen med partnere brukes våre løsninger blant annet til energi- og arealoptimalisering, vannlekkasjedeteksjon og overvåking av medisiner og biologiske prøver på sykehus. 

Visste du at bygg står for 40% av energiforbruket i Europa? Det skal Eliot gjøre noe med. Vi utvikler en helt ny løsning som enkelt gjør næringsbygg smarte og energieffektive. Eliot er en gjeng ambisiøse selskapsbyggere med et felles mål om å drive betydelig endring - og vi trenger flere med på laget. 

Monil leverer robuste virtuelle gjerder til norske storfebønder. Verden krever at landbruket må produsere mer mat, på en grønnere måte - og vi er avhengige av bønder og beitedyr, samt ny teknologi, for å klare det. Vi er en nysgjerrig og ambisiøs flokk som utvikler teknologi for fremtidens husdyrhold. 

Noora fokuserer på bærekraftig skogforvaltning som et middel i kampen mot klimaendringer. Selskapet samarbeider med norsk skogindustri for å sikre høy kvalitet og pålitelighet på kredittene. Målet er å øke andelen naturbaserte høykvalitets kreditter på det frivillige karbonmarkedet.

Zerolytics utvikler et verktøy som skal gi investorer og kapitalforvaltere en sannsynlighetsberegning for individuelle selskapers progresjon mot netto-null. Dette muliggjør lønnsomme investeringer, selv i en tid hvor man må balansere utfordringen med å redusere klimautslipp og oppnå konkurransedyktig avkastning. Zivid er en markedsledende leverandør og utvikler av 3D maskinsynkameraer og software for neste generasjons robotikk og industrielle automatiseringssystemer. Produktene deres, Zivid One Pluss og Zivid Two, er regnet for å være verdens med nøyaktige real-time 3D fargekameraer og gir menneskeaktige syn til roboter i smarte fabrikker og varehus. Zivid’s misjon er å gi menneskeaktig syn til roboter. 

Stay tuned!



Informasjon fra Bedkom:

  • Vi minner om at dørene åpner 16:30, ventelisten åpner 16:40 og bussen drar starter 16:45.

  • I etterkant av arrangementet må dere svare på en obligatorisk spørreundersøkelse her på abakus.no som er anonym ovenfor bedriften. Påfølgende dag klokken 14.30 vil det på abakus.no bli gjort tilgjengelig en spørreundersøkelse som du må svare på for å kunne melde deg på nye arrangementer.



Kommentarer

Vennligst logg inn for å kommentere