Content cover photo

Visma

Bedriftspresentasjon

Visma har hatt en sterk vekst siden starten i 1996, og vi er ett av selskapene i Norden som vokser raskest. I dag er vi til stede i 32 land i Europa og Latin Amerika, og vi kjøper opp rundt 40 selskaper i året. Dermed må vi stadig tenke på hvilket oppkjøp som bør være Visma sitt neste, og hvilke nye land vi bør entre. 

Vår CEO, Merete Hverven, og vår Chief M&A Officer, Sindre Talleraas Holen, kommer til Lager 11 for å fortelle historien om Visma og hvordan vi vokser gjennom oppkjøp. I tillegg blir det informasjon om spennende karrieremuligheter hos oss, kåring av vinner fra case-konkurransen på dagtid, mingling med ansatte fra mange ulike roller i Visma, og masse god mat og drikke 🌟🍔

Vi gleder oss skikkelig til å se DEG!Hvem er Visma? 

For noen er Visma navnet som står på lønnsslippen. For andre er skyløsningene våre nøkkelen til verdiskaping i bedriften, mens den daglige lederen kan si at Visma ivaretar IT-sikkerheten. Den røde tråden som forener oss er at vi alle ønsker å forenkle hverdagen til bedrifter – gjennom å levere software i verdensklasse. 

Med hovedkontoret vårt i Oslo og vår norske opprinnelse er vi bygget på sterke nordiske verdier, men med arbeidsmuligheter som strekker seg over landegrenser, teknologier og kodespråk, for både offentlig og privat sektor. Vi utvikler software-produkter som folk og bedrifter sårt trenger, dermed vil du kunne gjøre forskjell både i liten og stor skala.Informasjon fra Bedkom:

  • Vi minner om at dørene åpner 17:00, ventelisten åpner 17:10 og presentasjonen starter 17:15.

  • I etterkant av arrangementet må dere svare på en obligatorisk spørreundersøkelse her på abakus.no som er anonym ovenfor bedriften. Påfølgende dag klokken 14.30 vil det på abakus.no bli gjort tilgjengelig en spørreundersøkelse som du må svare på for å kunne melde deg på nye arrangementer.Kommentarer

Vennligst logg inn for å kommentere