Forsidebilde til innhold

4Subsea

Bedriftspresentasjon

Drømmer du om å jobbe i et stort konsulenthus, og utvikle softwareløsninger ute hos forskjellige kunder i forskjellige bransjer?

Eller kunne du heller tenke deg å bruke din kompetanse og evner i et tett tverrfaglig miljø i et relativt lite (men internasjonalt) selskap, der du sammen med flinke og erfarne kolleger utvikler nye produkter og løsninger for energileverandører i havrommet? I så fall anbefaler vi en tur til 4Subseas bedriftspresentasjon! Der får du høre mer om hva vårt store utviklerteam jobber med, sammen med kolleger både i og utenfor teamet. Vi er «a geeky bunch» som elsker ny teknologi og går langt for å hjelpe hverandre til å utnytte den på best mulig måte. 

Som softwareutvikler i et relativt lite selskap som 4Subsea vil du oppleve at det er kort vei fra strategi til kode, og at du selv har stor påvirkningskraft. Du er med på hele løsningens reise, fra sensoren på havets bunn til koden i skyen, og har selv ansvar for og eierskap til utvikling og endelig produkt.

4Subsea leverer kritisk beslutningsstøtte til sine kunder gjennom en kombinasjon av tre sterke pilarer: Uovertruffen undervannsingeniørkompetanse, banebrytende sensorer og løsninger, og et vell av kunnskap innen dataanalyse og digitale tvillinger.

Med disse pilarene av inngående ekspertise samler vi ikke bare inn data; Vi forvandler det til verdifull og praktisk innsikt. Våre programvareløsninger og våre ingeniører utnytter slik innsikt og oversetter dem til håndgripelige løsninger som gir bransjen mulighet til å ta informerte beslutninger og handle proaktivt.

 

Det vil bli presentasjon etterfulgt av mat og drikke på kjelhuset. 

 

Informasjon fra Bedkom:

Vi minner om at dørene åpner 17:00 i kantinen på kjelhuset, ventelisten åpner 17:10 og presentasjonen starter 17:15.

I etterkant av arrangementet må dere svare på en obligatorisk spørreundersøkelse her på abakus.no som er anonym ovenfor bedriften. Påfølgende dag klokken 14.30 vil det på abakus.no bli gjort tilgjengelig en spørreundersøkelse som du må svare på for å kunne melde deg på nye arrangementer.

Kommentarer

Vennligst logg inn for å kommentere