Forsidebilde til innhold

BedEx 2024

Alternativ bedpres

Vi håper dere er klare for en tur til Oslo for å besøke masse kule bedrifter.

Bedriftene vi besøker under BedEx 2024 er:

Tirsdag Ettermiddag: Accenture

Onsdag Formiddag: Kahoot/ Equinor/ Solution Seeker Ettermiddag: Netcompany

Torsdag Formiddag: Sopra Steria/ Avo Consulting Ettermiddag: DNB

Fredag Formiddag: Gjensidige/ Blank

Hva er BedEx? BedEx er Abakus sin bedriftsekskursjon til Oslo for studenter i 4. og 5. klasse. I løpet av 4 dager i Oslo får dere besøke 6 spennende bedrifter som tar dere imot i sine kontorlokaler. Her vil dere gjennom opplegg fra bedriften og møte med de ansatte få et ekstra godt innblikk i hva bedriften driver med, og hvordan de jobber. BedEx-teamet bestiller felles flytur fra Trondheim til Oslo på formiddagen tirsdag 10. september, og hotell til og med fredag 13. september. Hjemreisen bestiller hver enkelt deltaker selv, slik at de som vil besøke familie i nærheten eller ta en langhelg i Oslo har muligheten til dette.

Hjemreisen refunderes helt eller delvis av BedEx basert på overskuddet etter ekskursjonen. For å få reisen refundert må du svare på et tilbakemeldingsskjema som vil bli lagt ut i en egen Slack-kanal for BedEx, og sendt til alle deltakere på mail.

OBS - Merk avmeldingsfristen 22. august kl 12.00. Denne er satt ut fra frister til innmelding av navn på reisende til fly og hotell, så det er viktig at alle overholder denne!

Eventuelle spørsmål kan rettes til bedex@abakus.no

Kommentarer

Vennligst logg inn for å kommentere