Content banner

DNB

Bedriftspresentasjon

DNB er Norges største bank og hjertet i norsk økonomi. Stopper banken opp, stopper samfunnet også. Det betyr at vi må ligge foran på teknologisk utvikling. For å møte både konkurranse og forventningene til over 2 millioner kunder. Det er folka som er DNA'et i DNB. Vi jobber sammen for å finne de beste løsningene for kundene våre, slik at de fortsetter å velge oss.

 

Vi i DNB ser frem til å møte dere! Vi starter med en kort introduksjon av oss selv på vårt hovedkontor i Beddingen. Her vil dere få møte lederen av Greenhouse, Fredrik Svendsen, samt et utvalg av våre Greenhouse-graduates: Nora Lien Røneid, Toby Clifford og Maria Van Der Reek Lidsheim, som alle jobber på vårt kontor i Oslo. I tillegg vil dere få møte Trym Hamer Gudvangen, som startet hos oss som Summer intern i fjor og nå jobber ved siden av studiene sine ved NTNU.

 

Etter en kort bedriftspresentasjon vil det bli arrangert en quiz og tapas, sammen med forfriskende drikke og snacks. Vi ser frem til å ønske dere velkommen til en lærerik og hyggelig kveld hos oss i DNB!Informasjon fra Bedkom:

  • Oppmøte direkte ved DNBs hovedkontor. Vi minner om at dørene åpner 17:00, ventelisten åpner 17:10 og presentasjonen starter 17:15.

  • I etterkant av arrangementet må dere svare på en obligatorisk spørreundersøkelse her på abakus.no som er anonym ovenfor bedriften. Påfølgende dag klokken 14.30 vil det på abakus.no bli gjort tilgjengelig en spørreundersøkelse som du må svare på for å kunne melde deg på nye arrangementer.Kommentarer

Vennligst logg inn for å kommentere