Content banner

[AVLYST] Hyttetull

Arrangement

Arrangementet har blitt avlyst grunnet stor avmelding.

Det blir ikke utdelt prikker, og penger blir refundert.











Velkommen til årets nysatsing på Studenterhytta! 🔥💥

Det er tillatt med medbrakt drikke under lekene.



Fredag 19. April blir det Hyttetull på Studenterhytta til NTNUI. Det inviteres til lek, konkurranseute og teambuilding ute i sola, før vi fyrer opp med fest inne på hytta. Her vil det bli servert mat, kåret vinnere og rave!



Tema til festen: RASKFEST 😎🏃‍♀️💨



Vi blir kjørt opp og tilbake av egne busser fra Hovedbygget. Her er det altså tilrettelagt for en herlig vårdag. Det kan også meldes meget studentvennlige priser på baren i hytta. 🧃🍺





PRAKTISK INFO

- Bussene går fra Hovedbygget klokken 1400, og går ned fra Studenterhytta klokken 23:00.

- Det blir en lang dag, så ta med niste selv om vi får middag på hytta!

- Medbrakt alkohol er ikke lov på områdene til Studenterhytta. UNDER LEKENE KOMMER VI IKKE TIL Å BEFINNE OSS PÅ STUDENTERHYTTA SINE OMRÅDER, og det vil da være lov med medbragt. Om man blir tatt for dette blir man bøtelagt ganske heftig av Studenterhytta. Se utdraget av arrangementsreglene nederst på siden for mer info. Om man blir bøtelagt må man dekke dette selv. Dette gjelder også for andre reglementer enn alkohol.

- Selv om medbragt alkohol inne på hytta ikke er tillatt, er det vennlige priser på baren i hytta, hvor eksempelvis en pils koster et sted mellom LaBamba-priser og Samf-priser, altså et sted rundt 40kr.



Ta med deg alle dine venner til en hyttetur du sent vil glemme!



Arrkom kommer, kommer du?



Oversikt over bøter, gebyrer og ordensreglement fra Studenterhytta: https://drive.google.com/file/d/16zuW4ohim_aDHhyIxri3Gf2JSYRjYO7K/view?usp=sharing

Kommentarer

Vennligst logg inn for å kommentere