Content banner

Hemit HF

Bedriftspresentasjon

Har du tenkt over hvor viktig teknologi og digitale tjenester er på et sykehus? Hvordan IKT fullstendig har endret pasientbehandlingen og arbeidshverdagen til leger og sykepleiere – og vil fortsette å gjøre det i fremtiden? Og hvor kritisk viktig det er at helsearbeidere har tilgang til IKT-systemer som virker absolutt hele tiden? Hemit leverer teknologi og IKT-tjenester til St. Olavs og alle de andre sykehusene i Trøndelag og Møre og Romsdal.

I Hemit er vi lidenskapelig opptatt av å bruke teknologi for å gjøre helsetjenestene bedre for både pasienter og ansatte. I denne bedriftspresentasjonen forteller vi litt om oss selv og hvordan vi jobber med dette. Etter presentasjonen tar vi turen til nabokafeen, Slabberas, hvor vi får servert marmorert ytrefilet fra Meråker og noe godt til dessert.

PS: Siden Hemit HF er en offentlig helsebedrift vil det ikke bli servert alkohol av bedriften.Informasjon fra Bedkom:

  • Det er oppmøte direkte i Hemits lokaler i Teknobyen. Adresse Abels gate 9 («Abels hus»), 3. etasje. Vi minner om at dørene åpner 17:00, ventelisten åpner 17:10 og presentasjonen starter 17:15.

  • I etterkant av arrangementet må dere svare på en obligatorisk spørreundersøkelse her på abakus.no som er anonym ovenfor bedriften. Påfølgende dag klokken 14:30 vil det på abakus.no bli gjort tilgjengelig en spørreundersøkelse som du må svare på for å kunne melde deg på nye arrangementer.

 

Kommentarer

Vennligst logg inn for å kommentere