Content banner

NoA Ignite

Bedriftspresentasjon

Spillkveld med NoA Ignite!

Bli med oss i NoA Ignite på spillkveld på Habitat i Midtbyen! Det blir gode muligheter for å bli kjent med oss som bedrift og flere av konsulentene våre, samt og høre litt om hva vi driver med om dagen. I tillegg blir det spillkveld med noe for en hver, enten du er en brettspillentusiast eller en uovervinnelig Mario Kart-racer. Har du konkurranseinstinkt? Bli med da vel! 😎🏎️

Det vil bli servert god mat og drikke fra Habitat 😊

NoA Ignite er det største selskapet i The North Alliance — en progressiv byråfamilie med flere av de fremste teknologi-, strategi-, design- og kommunikasjonsselskapene i Norden.

Vi i Ignite liker å se oss selv som et kraftsenter for alle typer digital vekst! Våre tverrfaglige team jobber i partnerskap med kundene for å finne nye måter å skape bærekraftige og forretningsorienterte digitale løsninger. Kombinert med innovasjon, personlig engasjement og en tydelig forretningsverdi blir dette solide digitale plattformer, e-handelsløsninger, datadrevne produkter og tjenester, nettsteder og apper vi vi er stolte av.

Vårt mål er at din tid i NoA Ignite blir den mest spennende delen av karrieren din. Vi jobber for å booste læringskurven din, slik at du kan bli skikkelig god til det du liker best. Du kan forvente et arbeidssted som utfordrer deg, lærer deg nye ferdigheter og gir deg mange spennende erfaringer.





Informasjon fra bedkom:

  • Dørene åpner 17:00, venteliste 17:10 og opplegget starter 17:15.

  • I etterkant av arrangementet må dere svare på en obligatorisk spørreundersøkelse her på abakus.no som er anonym ovenfor bedriften. Påfølgende dag klokken 14.30 vil det på abakus.no bli gjort tilgjengelig en spørreundersøkelse som du må svare på for å kunne melde deg på nye arrangementer



Kommentarer

Vennligst logg inn for å kommentere