Content banner

Lunsjpresentasjon med Fremtind

Lunsjpresentasjon

1. januar 2019 fusjonerte forsikringsselskapene til SpareBank 1 og DNB, og Fremtind ble født. Vi har solid erfaring og kunnskap om forsikring og utvikler nye produkter og tjenester som betyr noe i folks liv. Vi er eid av SpareBank 1 og DNB, så forsikringene fra Fremtind kjøper du i én av disse bankene.

I vår presentasjon vil du få et innblikk i Fremtind som en attraktiv arbeidsgiver for dere, sett fra perspektivet til flere av våre fagfolk innen teknologi og data. Vi vil fokusere på hvordan det faktisk er å jobbe inhouse i et større forsikringsselskap – sett fra perspektivet til en webutvikler OG våre backendutviklere.

Etter presentasjonen blir det pizza fra Grano, og vi kan nyte en digg lunsj samtidig som dere får muligheten til å prate litt med noen av våre ansatte!Informasjon fra Bedkom:

  • Vi minner om at dørene åpner 12:00, ventelisten åpner 12:10 og presentasjonen starter 12:15.

  • I etterkant av arrangementet må dere svare på en obligatorisk spørreundersøkelse her på abakus.no som er anonym ovenfor bedriften. Påfølgende dag klokken 13.00 vil det på abakus.no bli gjort tilgjengelig en spørreundersøkelse som du må svare på for å kunne melde deg på nye arrangementer.Kommentarer

Vennligst logg inn for å kommentere