Content banner

Revybedpres med PwC

Alternativ bedpres

Velkommen til revybedpres med oss i PwC!

Er du interessert i hvordan vi i PwC jobber med teknologi i våre prosjekter? Eller har du lyst til å høre om hvilke muligheter du som abakule har hos oss i PwC? Meld deg på revybedpress da vel! I løpet av kvelden vil du få anledning til å møte mange PwC-ere og høre om mangfoldet av mulighetene vi tilbyr. Vi inviterer til en hyggelig kveld på kontoret vårt på Brattøra hvor vi sammen lader opp til Abakusrevyen. Det blir god mat og drikke, morsomme konkurranser og god stemning! Du kan velge mellom pizza og sushi til mat.

I løpet av kvelden vil det bli avholdt en talkshow-inspirert spørsmålsrunde hvor en av våre ansatte stiller deres spørsmål til erfarne ansatte. Til dette ønsker vi din hjelp. Har du noen spørsmål til en partner eller til en nyansatt som du har lyst til å stille anonymt? Trykk på denne linken og still dine spørsmål. Det er frivillig å legge igjen kontaktinformasjon, men gjør man det blir man med i trekning av premier. Det kan være alle slags spørsmål, det er bare fantasien din som setter begrensninger, og de som blir stilt spørsmålene vil aldri få vite hvem som stilte det.

Vi runder av på kontoret med lagkonkurranser hvor det er mulig å vinne flotte premier før vi drar videre til Byscenen.

Buss går fra hovedbygningen kl 16:00 til PwC sine kontorer på Brattørkaia.

Vi gleder oss!

PS: Billett til revyen er inkludert i påmeldingen ;)

Om PwC: PwC er et ledende globalt kompetansehus som bidrar med kunnskap, innsikt og verdiskapning. Vi jobber i stadig økende grad med teknologi for å levere bedre tjenester til våre kunder i både offentlig og privat sektor. Sammen utvikler vi fremtidens løsninger på spennende og komplekse problemstillinger i skjæringspunktet mellom strategi, forretning og teknologi. 

I Norge er vi over 2200 ansatte som "vil litt mer" og som går på jobb hver dag for å bygge tillit i samfunnet og løse viktige problemer. For å lykkes med det, er vi avhengig av å være nyskapende og å samarbeide på tvers av våre fagområder og på tvers av våre kontorer. Vi jobber sammen i mangfoldige team som tenker med både hodet og hjertet, og hver enkelt av oss tar samfunnsansvar og bidrar til en bærekraftig utvikling. 

Innen 2025 skal vi vokse med over 1000 nye kollegaer i hele Norge. Vil du bli med på reisen? Vi trenger kreative mennesker som er gode på samhandling, er nyskapende, tenker ulikt og har hjertet på rett plass. Hos oss vil du raskt bidra inn i et bredt spekter av oppdrag, og jobbe sammen med fageksperter for å finne fremtidens løsninger.

Dette får vi til gjennom å leve verdiene våre hver dag på jobb. Vi opptrer med integritet, vi utgjør en forskjell, vi bryr oss, vi jobber sammen og vi tenker nytt!

PwC - Stedet for deg som vil bli virkelig god.

Er du nysgjerrig på hvordan det er å jobbe som konsulent innen teknologi, analyse og cyber? Da bør du også sjekke ut Tech Explore, en dag på kontoret vårt i Oslo hvor du kan bli bedre kjent med oss og hvordan vi jobber med problemstillinger i skjæringspunktet mellom strategi, forretning og teknologi. Les mer og søk her innen 3. mars.  

Informasjon fra Bedkom:

  • Oppmøte ved Hovedbygningen 15:45, ventelisten åpner 15:55 og bussen går 16:00

  • I etterkant av arrangementet må dere svare på en obligatorisk spørreundersøkelse her på abakus.no som er anonym ovenfor bedriften. Påfølgende dag klokken 14.30 vil det på abakus.no bli gjort tilgjengelig en spørreundersøkelse som du må svare på for å kunne melde deg på nye arrangementer.

Kommentarer

Vennligst logg inn for å kommentere