Content banner

Genus

Bedriftspresentasjon

Genus er et norsk softwareselskap som leverer Nordens ledende no-code-plattform for utvikling av virksomhetssystemer.

Gjennom visuell modellering lar plattformen deg utvikle avanserte forretningssystemer uten behov for tradisjonell programmering. Dette gir blant annet økt utviklerproduktivitet, lavere kostnader og mer fleksible og bærekraftige løsninger.

Vi er på utkikk etter utviklere som vil være med å utvikle plattformen vår og IT-konsulenter som vil bruke denne plattformen til å lage applikasjoner for kunder. Sjekk ut våre stillingsannonser for fast stilling på https://recruit.genus.net.

Under presentasjonen vil dere blant annet få høre om hvordan vi jobber i Genus og hvordan det er å være nyansatt i Genus. I tillegg vil dere få en liten smakebit av vår no-code plattform, der vi skal vise dere litt modellering.

Presentasjonen vil foregå på Gløshaugen, og deretter tar vi buss sammen til Hector på Solsiden for god mat og drikke!

Vi gleder oss til å bli kjent med dere!Informasjon fra Bedkom:

  • Vi minner om at dørene åpner 16:45, ventelisten åpner 16:55 og presentasjonen starter 17:00.

  • I etterkant av arrangementet må dere svare på en obligatorisk spørreundersøkelse her på abakus.no som er anonym ovenfor bedriften. Påfølgende dag klokken 14.30 vil det på abakus.no bli gjort tilgjengelig en spørreundersøkelse som du må svare på for å kunne melde deg på nye arrangementer.Kommentarer

Vennligst logg inn for å kommentere