Content banner

Blank

Bedriftspresentasjon

Bli med på lettbeint bedriftspresentasjon hvor vi forteller litt om hvordan Blanks filosofi henger sammen og hvordan vi tenker. Du får også høre mer om hvem vi er, hva vi har levert og hvordan det er å jobbe hos oss. Bli med til Habitat der det blir god pizza og drikke.

Blank er et design- og teknologimiljø i Oslo som ble startet i 2015 med mål om å endre Norges konsulentbransje. Blank sin alternative måte å drive selskapet på med fullstendig åpenhet, tillit til våre ansatte og fokus på likebehandling og felleskap har siden den gang inspirert og endret mange norske konsulentselskaper. Blank er i dag i underkant av 60 ansatte der omtrent 2/3 er teknologer, og resten designere.

Vi jobber med design og utvikling av digitale tjenester for både store og små, private og statlige selskaper. Kundelisten spenner fra Karpe og Sondre Justad til reMarkable, Aidn, ice, Stortinget og Autodesk. I tillegg utvikler vi egne produkter når vi kommer opp med ideer som vi synes er spennende.

Du kan lese mer om oss på blank.noblogg.blank.no, og betingelser.blank.no. Alt er åpent og alt er transparent.

Informasjon fra Bedkom:

  • Oppmøte ved Habitat 18:00, ventelisten åpner 18:10 og presentasjonen starter 18:15.

  • I etterkant av arrangementet må dere svare på en obligatorisk spørreundersøkelse her på abakus.no som er anonym ovenfor bedriften. Påfølgende dag klokken 14.30 vil det på abakus.no bli gjort tilgjengelig en spørreundersøkelse som du må svare på for å kunne melde deg på nye arrangementer.Kommentarer

Vennligst logg inn for å kommentere