Content cover photo

mnemonic

Bedriftspresentasjon

mnemonic er Nordens største fagmiljø innen cybersikkerhet, og samarbeider med de største virksomhetene i regionen. Vi jobber daglig på frontlinjen med å håndtere dataangrep, overvåke kritisk infrastruktur, gjennomføre penetrasjons- og sikkerhetstester, bygge sikrere IT-systemer, og hjelpe våre kunder med å kartlegge og håndtere sin sikkerhetsrisiko. Vi teller i dag over 380 ansatte fordelt på syv kontorer og er et firma i vekst.

Vi jobber aktivt for å videreutvikle våre tjenester og styrke vår posisjon som det ledende sikkerhetsselskapet i Norden og Europa. I tillegg til et spennende fagmiljø og gode muligheter for faglig utvikling, har mnemonic et unikt sosialt miljø med mange felles aktiviteter og tilbud. mnemonic har flere ganger blitt kåret til en av Norges og Europas beste arbeidsplasser av Great Place to Work.

Mnemonic har flere spennende fulltid- og deltidsstillinger + internships som vil bli annonsert under presentasjonen!

Torsdag 18. april kommer mnemonic med en spennende bedpress! Dette blir et unikt foredrag med ekte caser fra informasjonssikkerhetens verden du ikke vil gå glipp av.

Etter presentasjonen drar vi videre til ECDahls for mat, drikke og mingling utover kvelden.Informasjon fra bedkom:

  • Dørene åpner 17:00, venteliste 17:10 og opplegget starter 17:15.

  • I etterkant av arrangementet må dere svare på en obligatorisk spørreundersøkelse her på abakus.no som er anonym ovenfor bedriften. Påfølgende dag klokken 14.30 vil det på abakus.no bli gjort tilgjengelig en spørreundersøkelse som du må svare på for å kunne melde deg på nye arrangementer

Kommentarer

Vennligst logg inn for å kommentere