Content banner

twoday

Bedriftspresentasjon

Velkommen til en helaften med twoday!  

Vi håper at du har lyst til å bli med oss ut å spise på onsdag 21. februar. Under middagen blir du bedre kjent med oss, og vi skal kose oss med deilig mat og drikke på Bazar Brattøra!  

twoday handler om mennesker. Fordi det som virkelig betyr noe er hvem du velger å tilbringe dagene dine med. I fokus er våre ansatte, våre kunder og samfunnet. Vi tar imot folk slik de er, vi samarbeider og vi blomstrer sammen. Som et IT-konsulenthus med flere tusen spennende kunder har vi utallige muligheter, med et formål om å skape en bedre morgendag gjennom teknologi. 

Vi er en av Nordens ledende leverandører av virksomhetskritiske IT-løsninger, konsulenttjenester og datadrevet teknologi. Vi fokuserer på skreddersøm og tilpasset programvareutvikling hos våre kunder. I tillegg leverer vi noen av de største og viktigste prosjektene i Norge innenfor Analytics og Business Intelligence (BI). Informasjon fra Bedkom:

  • Det er oppmøte direkte ved Bazar Brattøra. Vi minner om at dørene åpner 17:00, ventelisten åpner 17:10 og presentasjonen starter 17:15.

  • I etterkant av arrangementet må dere svare på en obligatorisk spørreundersøkelse her på abakus.no som er anonym ovenfor bedriften. Påfølgende dag klokken 14:30 vil det på abakus.no bli gjort tilgjengelig en spørreundersøkelse som du må svare på for å kunne melde deg på nye arrangementer.Kommentarer

Vennligst logg inn for å kommentere