Content cover photo

Kurs med Capra

Kurs

Velkommen til kurs med Capra! 🚀

AWS Lambda & Python: Battleship Edition 🤖

Vi i Capra har gleden av å invitere dere til et interaktivt og lærerikt kurs hvor vi utforsker Lambda-funksjoner i Amazon Web Services (AWS) gjennom å programmere noen enkle bots i Python.Hva kan dere forvente? 🎮

Vi starter med å gå igjennom grunnleggende prinsipper for skytjenester og serverless-teknologier. Dere vil få muligheten til å jobbe i team med Python-programmering og skrive kode som vil bli kjørt på AWS som Lambda-funksjoner. Det dere skal lage er bots til spillet Battleship, hvor dere får sjansen til å utfordre hverandres strategier.

Vi har utviklet en plattform som gir dere alt dere trenger for å lage bots, inkludert infrastrukturen for å deploye koden deres til AWS.

Har du ingen erfaring med AWS eller skyteknologi? Ikke noe problem! Dette kurset er tilgjengelig for alle, uansett nivå💡 For å få mest mulig ut av kurset, anbefaler vi at du har en grunnleggende erfaring med Python.

Vi ser frem til en kveld fylt med moro, utfordringer og læring! 🎉💻

Husk å ta med egen PC!Etter kurset setter vi kursen mot Øx for litt mingling med god mat og drikke.

Hvem er vi? 🐐

Capra er et IT-konsulentselskap etablert i 2005 med en visjon om å skape et miljø der mennesker trives, blir lyttet til og utvikler seg. Vi er et fellesskap av 100 kloke, ambisiøse og sosiale konsulenter. Sammen skal vi bare bli passe store og stoppe å vokse, og vi tror på å utvikle selskapet i takt med våre ansattes ønsker. Vi er dedikerte til å levere verdifulle digitale løsninger og skape gode produkter og organisasjoner, samtidig som vi tar vare på menneskene bak.Informasjon fra Fagkom:

Vi minner om at dørene åpner kl. 16:30 ventelisten kl. 16:40 og at presentasjonen/kurset starter kl. 16:45

Påfølgende dag kl. 14:30 vil det her på abakus.no bli gjort tilgjengelig en spørreundersøkelse som du må svare på for å kunne melde deg på nye arrangementer. Svarfrist: 1 uke.Kommentarer

Vennligst logg inn for å kommentere