Content cover photo

Labyrinten med Bekk

Kurs

Bekk gjentar suksessen fra i fjor og inviterer igjen til en tverrfaglig reise gjennom Labyrinten!🤩 Her skal dere delta i lag på 3-4 personer og konkurrere i et vidt spekter av oppgaver. Er dere det kreative laget som vinner på samarbeidet? Eller digger dere kanskje hjernetrim?🧠 I Labyrinten finnes oppgaver for et hvert lag, skreddersydd for å passe alle årstrinn! Programmet starter på kontoret vårt på Torget, hvor det vil bli servert mat og drikke, før vi etter konkurransen beveger vi oss videre til Øx Tap Room for mingling og hygg utover kvelden.🍻 Litt info om Bekk: Bekk er et norsk konsulentselskap som driver med utvikling, design og forretningsrådgivning. "Vi er opptatt av Folk - ta vare på de ansatte, og Fag - vi skal være de dyktigste fagfolka i bransjen." De lager skreddersydde løsninger, og ønsker å være på prosjekter som har en påvirkning på det norske folk, gjennom både private og offentlige kunder. I teknologiavdelingen driver de med utvikling, data og analyse, og sikkerhet, så her er det noe for alle abakuler.

Informasjon fra Fagkom:

Dere møter selv direkte opp på kontoret til Bekk, Kongens gate 16, inngang mellom Hevd og San Sebastian. Vi minner om at dørene åpner kl. 16:15 ventelisten kl. 16:25 og at presentasjonen/kurset starter kl. 16:30.🕟

Påfølgende dag kl. 14:30 vil det her på abakus.no bli gjort tilgjengelig en spørreundersøkelse som du må svare på for å kunne melde deg på nye arrangementer. Svarfrist: 1 uke.

Bekk stiller med macer så trenger ikke ta med egen PC!💻

Kommentarer

Vennligst logg inn for å kommentere