Content banner

Kurs med EY

Kurs

Murder Mystery Case med EY AI & DataVelkommen til Murder Mystery Case med oss i avdelingen AI & Data, der dere ved å analysere ulike datasett skal komme frem til hvem som står bak mordet på en av Hollywoods fremste filmregissører! Dette blir en case hvor vi skal dykke ned i GPS- og SMS-data fra mistenkte, sjekke ut dekkspor fra fluktbilen, og analysere Twitter-meldinger fra involverte i forkant av drapet.  

Denne casen passer for alle nivåer og klassetrinn, både for deg som vil analysere datasettene ved hjelp av forstørrelsesglass, og for deg som vil trene opp en maskinlæringsmodell i Python for å finne løsningen på mysteriet. Støtte og veiledning vil du uansett få av våre erfarne konsulenter.  

  Under arrangementet vil dere bli delt inn i lag for å samarbeide om å løse saken, og her vanker det premier til laget med de dyktigste etterforskerne!

Vi ønsker at dere tar med egen PC til kurset, med programmer og verktøy dere tenker kan være nyttige for å løse casen allerede installert. (Nyttige programmer kan være Excel, PowerBI, Python, mm.)

Bespisning og praktisk:  

Under kurset vil det bli servert drikke og pizza fra Grano! 🍕

Kl. 19:15 beveger vi oss bortover mot Den Gode Nabo for mingling og annen servering!Informasjon fra Fagkom:

Vi minner om at dørene åpner kl. 16:15 ventelisten kl. 16:25 og at presentasjonen/kurset starter kl. 16:30

Påfølgende dag kl. 14:30 vil det her på abakus.no bli gjort tilgjengelig en spørreundersøkelse som du må svare på for å kunne melde deg på nye arrangementer. Svarfrist: 1 uke.

Kommentarer

Vennligst logg inn for å kommentere
junib's profile picture
15. feb. 2024 kl. 13:08
kan dere åpne for flere 4-5 klasse?😇💘
VegardErvik's profile picture
15. feb. 2024 kl. 13:08
+1
Attala's profile picture
15. feb. 2024 kl. 13:42
Skal se hva jeg får til! ☺️