Content banner

Kurs med Omegapoint Norge sammen med Online

Kurs

Secure by design

Omegapoint Norge inviterer til kurs i secure-by-design torsdag 14. mars. Kurset vil ta deg gjennom vanlige sikkerhetstrusler og hvordan man kan unngå disse ved å implementere secure-by-design-prinsippene i systemutvikling⚙️

Secure-by-design-konseptet fokuserer på å integrere sikkerhetsaspekter i designfasen av et system, slik at sikkerhet blir en integrert og naturlig del av hele utviklingsprosessen.🔐 Dette kurset vil utforske hvordan du som fremtidig utvikler kan integrere sikkerhet i dine systemer uten å ofre effektivitet og utviklingstid.

Til kurset må du ha med egen PC og installere .NET 8 og en teksteditor, for eksempel VSCode. Vi anbefaler at dere gjør dette på forhånd for å få mest mulig ut av kurset. 

Gjennom kurset vil du lære

  • Grunnleggende prinsipper for secure-by-design og hvorfor det er viktig.

  • Metoder for å identifisere og beskytte seg mot sikkerhetstrusler tidlig i utviklingsprosessen.

  • Verktøy og teknikker for å implementere sikkerhetsmekanismer i design og kode.

Underveis i kurset, vil det serveres mat, og dere får valget mellom tre ulike pizzaer fra Grano, eller et brett med sushi fra Sushi Me!🍱🍕

Etter kurset går turen videre til ØX for mingling!

Lenke til Online sin side om arrangementet



Praktisk info:

  • Dørene åpner 17:00, ventelistekø låner 17:10, og kurset starter 17:15

  • Påfølgende dag kl. 14:30 vil det her på abakus.no bli gjort tilgjengelig en spørreundersøkelse som du må svare på for å kunne melde deg på nye arrangementer. Svarfrist: 1 uke.



Kommentarer

Vennligst logg inn for å kommentere