Content banner

Åre

Arrangement

NU KÖR VI, ÅRE 2024!Facebook-gruppe for påmeldte: https://www.facebook.com/groups/868762667832893/?mibextid=oMANbwTradisjonen tro starter Abakus vårsemesteret på topp ved å utforske Sveriges vakreste og villeste vinterby. Her blir det alpint og snowboard i de snødekte bakkene, med hyttekos og afterski etterpå. (Eller afterski hele dagen hvis det er mer din stil). Her er det noe for alle!Inkludert i prisen er:

  • Buss til og fra.

  • De groveste hyttene i Åre (Skiparadiset). 

  • Skipass til alle dagene.

  • Winter Games (Bare å glede seg ;) )God stemning følger med, så her er det bare å shredde i vei 🤙🤙

Billettpris: 3 200,-

Ansvarsfraskrivelse

Abakus fraskriver seg alt ansvar for overtredelser av SkiStars egne retningslinjer og bookingvilkår. Dette inkluderer blant annet skade i leiligheter, bråk etter stilletid, og mer. Abakus stiller seg ikke ansvarlig for dine handlinger.

Vilkårene finner du vedlagt her: https://www.skistar.com/globalassets/dokument-nya-skistar.com/bokningsvillkor-2223/svenska-ab/skistar-ab-bokningsvillkor_sverige_no_22-september.pdf

Selv om vi legger til rette for skitur, husk at  det er ulike risikofaktorer ved dette. Abakus og Arrkom kan ikke holdes ansvarlig for tap, kostnader eller utstyr- og personskader som oppstår som følge av arrangementet. Abakus og Arrkom fraskriver seg alt ansvar. Du må ta eget ansvar på arrangementer, ta hensyn til forholdene og ikke ta risikoer som kan sette deg eller andre i fare.

Ved å melde deg på arrangementet, godtar du disse retningslinjene. 

Arrkom kommer, kommer du?

Kommentarer

Vennligst logg inn for å kommentere